به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس اداره تولید و سرمایه گذاری دفتر صنایع خلاق در وزارت صنعت در آستانه برگزاری ششمین نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی گفت: اسباب بازی فکری – آموزشی به طور کلی نقش بسیاری در پرورش خلاقیت کودک دارند و شیوههای فکر کردن و نگاه کردن به مسائل پیرامون را از جنبههای مختلف را این اسباب بازیها میتوانند به کودکان آموزش دهند و قدرت تصمیم گیری آنها را بالا ببرند.
محمد حسین حبیب نژاد بیان کرد: با توجه به اینکه اسباب بازیها نقش هویت ساز را برای کودکان دارند به طور کلی والدین باید در خرید اسباب بازی برای کودکانشان دقت کنند.
وی اظهار کرد: اسباب بازیهایی که به شکل کامل شده نیستند و کودکان میتوانند آنها را به دلخواه شکل دهند و یا تغییر در آنها شکل دهند اگر مورد علاقه کودکان باشد به طور قطع باعث بروز خلاقیت آنها میشود مانند پازل و جورچین و ... اشاره کرد.
این متولی امر تولید و تجارت صنعت اسباب بازی و سرگرمی در کشور میگوید: بازی با اسباب بازی نظیر عروسکها میتواند به کودکان کمک کند تا استعداد هایشان را کشف کنند و بچهها با تخیلی که دارند میتوانند سناریوهای خودشان را در زندگی بسازند.
وی مطرح کرد:بازی با اسباب بازیهایی که شکل هنری دارند مانند رنگ انگشتی و خمیربازی نیز میتوانند به کودکان کمک کنند تا خلاقیت خودشان را کشف کنند و بروز دهند.
حبیب نژاد توصیه کرد: در خرید اسباب بازی مناسب آنچه که اول مهم است داشتن امنیت کودک است و باید استانداردهای خودشان را از لحاظ فیزیکی، بهداشتی و مواد مصرفی داشته باشد.
رئیس اداره تولید و سرمایه گذاری دفتر صنایع خلاق در وزارت صنعت افزود: اسباب بازی باید مناسب با سن و جنس کودک باشد تا به آنها آسیب نرساند و باعث برانگیختن حس کنجکاوی کودک شود و هم باید واقع گرا و سازگار با فرهنگهای مناسب کشورمان باشد.
گفتنی است ششمین نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی، از تاریخ ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۲ در برج میلاد تهران برگزار میشود.