سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جلسه شورای عالی سیاستگذاری مهارتآموزی کارکنان وظیفه که صبح امروز با حضور مقامات لشکری و کشوری در ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد، با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته، گفت: قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح طی فرآیندی که در سالهای گذشته طی کرده است با هماهنگی و تعامل با دستگاههای دولتی اقدامات بزرگ و قابل تحسینی را قم زده است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحت پوشش قرار دادن ۱ میلیون و ۴۴۰ هزار نفر کارکنان وظیفه، تصریح کرد: طی فرآیند آموزشی صورت گرفته تاکنون۷۶۰ هزار نفر در مهارتهای تخصصی و ۶۸۰ هزار نفر نیز در مهارتهای عمومی موفق به گذراندن دوره شده اند.
وی افزود: اینکه قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه با همکاری سایر دستگاههای اجرایی در طول ۴ الی ۵ سال توانسته است بیش از یک میلیون نفر را در بازه زمانی خدمت مقدس سربازی آموزش دهد و زمینه ورود آنان به بازار کار را فراهم کند، کاری مهم و در قابل توجه است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت ارائه تسهیلات جهت توسعه اشتغال جوانان، گفت: امیدواریم با کمک دولت محترم و دستگاههای ذیربط روند حمایت از جوانان در این رابطه افزایش یابد و آمایش صحیح اشتغال به تناسب نیاز بازار و وضعیت اقلیمی در کشور صورت گیرد.
سرلشکر باقری ضمن مثبت ارزیابی نمودن فعالیتهای صورت گرفته در حوزه مهارت افزایی کادر وظیفه نیروهای مسلح، گفت: ان شاالله با برنامهریزیهای دقیقتر و توسعه همکاریهای دولت و نیروهای مسلح بتوانیم گامهای موثرتری را جهت توسعه اشتغال جوانان برداریم.
وی با تاکید بر اهمیت استفاده بهینه از فرصت سربازی، تصریح کرد: ما در مدت زمان مقدس سربازی چندین هدف را دنبال میکنیم، که مهمترین آن ایفای نقش در حوزه دفاع و امنیت کشور است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این باره تاکید کرد: جوانان سرباز ضمن ایفای نقش در حوزه ذاتی نیروهای مسلح، نظم پذیری و جامعه پذیری را نیز، تمرین میکنند و همچنین طی یک فرآیند آموزشی مهارت و شغل مورد نطر خود را فرامی گیرد که قطعا ارزش و اهمیتی برای آینده شان خواهد داشت.
وی ادامه داد: نیروهای مسلح با احساس مسئولیت در حوزه توسعه اشتغال جوانان وارد شده است و از ظرفیتهای خود در این رابطه به طور فزاینده استفاده میکند.
سرلشکر باقری با اشاره به ضرورت تربیت کادر مربی مجرب جهت آموزش جوانان، گفت: تعداد قابل توجهی از مربیان دورههای مهارت آموزی از کادر نیروهای مسلح هستند که آموزشهای تخصصی لازم را دیده اند و کارت مربیگری را دریافت کرده و صلاحیت لازم را در این رابطه دارند.
وی در ادامه همکاری، هماهنگی و هم افزایی را مهمترین دستاورد در حوزه پیشرفت و توسعه اشتغال و تربیت کادر ماهر و متخصص عنوان کرد و افزود: باید بر روی مسئله کیفی سازی و ارائه گواهینامه تخصصی مطابق با استانداردهای مورد نظر اهتمام داشت.