به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو علی محمد زنگانه استاندار گلستان عصر پنجشنبه به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو در نشست صمیمی با دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی در گلستان دیدار کرد.
در ابتدای مراسم تعدادی از نمایندگان تشکلهای دانشجویی به طرح دغدغهها و بیان مشکلات خود در حوزههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و مسائل صنفی حوزه دانشجویی پرداختند.
علی محمد زنگانه در این نشست به تعدادی از مباحث و دغدغههای مطروحه از سوی دانشجویان به صورت مستقیم پاسخ داد. استاندار گلستان در خصوص انتقاد وارده مبنی بر عدم حضور وی در جمع دانشگاهیان گلستان گفت: بنده خودم را خادم همه اقشار جامعه از جمله دانشجویان میدانم و طی ماههای اخیر هفت نوبت در جمع دانشجویان گلستانی در دانشگاهها و مراکز آموزشی مختلف استان حاضر شدم.
وی به اظهارات یکی از دانشجویان در خصوص وقایع اخیر جزیره اشوراده و برخورد یکی از مدیران با افراد حاضر در جزیره اشاره کرد و گفت: مدیران دولت سیزدهم حتی اگر فحش هم بشنوند نباید از کوره به در بروند سعه صدر مهمترین ابزار و سلاح مدیریتی مدیران است.
زنگانه گفت: وقایع اخیر در اشوراده را پیگیری و ریشه یابی کرده ام؛ در داستان اشوراده فرد مقابل مدیر گلستانی مبادرت به فحاشی رکیک نموده که باعث شد مدیر از کره خارج شود که نباید چنین اتفاقی حاصل میشد.
استاندار گلستان گفت دانشجو باید کنشگر و مطالبهگر باشد و بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید به ریزترین پدیدههای سیاسی هم فکر کند، اما باید مراقبت کند که سیاست بازی آنها را گرفتار نکند؛ دانشجویی باید سیاستگری کند.
ابتدای شب یلدا بهار گلستان را رقم میزنیم
علی محمد زنگانه به درپیش بودن سفر آیت الله رئیسی به گلستان اشاره کرد و گفت: در سفر آتی آیت الله سید ابراهیم رئیسی به گلستان تلاش میکنیم در ابتدای شب یلدا بهار گلستان را رقم بزنیم.
زنگانه به بخشی از پروژههای قابل بهرهبرداری و همچنین کلنگ زنی این سفر اشاره کرد و گفت: در این سفر ۲۴۹۰۰ میلیارد تومان طرح اقتصادی و پروژه عمرانی به بهرهبرداری خواهد رسید.
زنگانه گفت: در دور دوم سفر رئیس جمهور به گلستان صدها پروژه عمرانی اقتصادی و سرمایهگذاری با اعتباری بالغ بر ۹۴ هزار میلیارد تومان در استان گلستان کلنگ زنی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم طی دو سال اخیر در گلستان اشاره کرد و گفت:پروژه علاج بخشی خلیج گرگان در واقع اقدامی پیشگیرانه از شکل گیری کانون نمکی ۶۰ هزار هکتاری است که مانع از تهدید کشاورزی، منابع طبیعی، جنگلهای هیرکانی و از همه مهمتر سلامت مردم گلستان، شرق مازندران، خراسانهای شمالی و رضوی، سمنان و استان بالکان آباد جمهوری ترکمنستان میشود.
وی ادامه داد:در سفر اول ریاست محترم جمهور به استان خشک شدن خلیج گرگان به عنوان اَبَر چالش استان مطرح شد و با دستور ویژه ایشان، ۱۰ روز پس از سفر بر اساس مصوبه ستاد ملی تالابها اقدامات ۱۶ گانه مداخلاتی آغاز شد و در نخستین اقدام اثر بخش لایروبی کانال آشور، اصلیترین کانال آبرسان دریا به خلیج با تلاش قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا آغاز شد.
زنگانه افزود: پس از بازگشایی کانال آشور نوبت به بازگشایی کانال چاپاقلی و در مداخله دوم به دنبال تغذیه مصنوعی و پمپاژ آب به داخل خلیج هستیم که همزمان با سفر دوم ریاست محترم جمهور به استان که در ماه جاری انجام میشود، اجرایی میشود.
فراهمسازی بستر برای بازگشت نخبگان دانشگاهی از سایر استانها به گلستان، توجه به مقوله حجاب و عفاف در مراکز دانشگاهی، تلاش برای ایجاد مراکز فرهنگی و پارکهای دانشجویی ویژه دختران در شهرستانها، ساماندهی مقوله ازدواجهای دانشجویی و پیش بینی زمینههای لازم برای اشتغال فارغ التحصیلان مراکز دانشگاهی از جمله مباحث مطروحه از سوی دانشجویان در این جلسه بود.
در این نشست همچنین به موضوعاتی مانند مطالبات صنفی دانشجویی در حوزه رفاه دانشجویی مانند خوابگاه، سلف سرویس و ایاب و ذهاب دانشجویان، ترسیم ساز و کارهای لازم برای جذب فارغ التحصیلان و دانشجویان تکمیلی، پیگیری برای تدفین شهدای گمنام در مراکز دانشگاهی اشاره شد.
برگزاری جلسات و نشستهای دوجانبه و بیواسطه مسئولان گلستان با دانشجویان، بازدید سر زده از دانشگاهها و مراکز آکادمیک و بهرهگیری از توان نخبگانی دانشجویان و اساتید دانشگاه در حل چالشهای استان و سیستم مدیریتی استان گلستان از دیگر موارد اشاره شده در این نشست بود