به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه این نشست اظهار کرد: اصلیترین وظیفه هنر و هنرمند انتقال مفهوم و پیام است که این از یک مسئولیت و وظیفه ایجاد میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به آرمانهای هر انسان در زندگی خود گفت: هر انسان نسبت به کشور، آرمان، دین و اعتقاد خود مسئول است و همه اینها مسیولیت اجتماعی را در بر میگیرد
وی در ادامه افزود: هنرمندی که تابلو عصر عاشورا را نقش آفرینی میکند به ابن معناست که نسبت به دین و آرمان خود وظیفه دارد و وظیفه بر روی آن نقش میبندد. همچنین هنرمندی که فیلم دفاع مقدس میسازد، نسبت به وطن و کشور خود مسئولیت دارد.
حسین زاده در خصوص حوزه ثروتهای این کشور همه شهروندان را مسئول دانست و اذعان کرد: هنرمندان مضاعفتر از دیگر شهروندان مسئولیت دارند، زیرا آنها زبانی دارند که نه تنها خود، بلکه عموم مردم را نسبت به آن حساس خواهند کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه سخنان خود پیشرفتهای بعد از انقلاب را بینظیر خواند و ابراز کرد: متخصصان ایرانی در همه زمینهها همچنین در فرایند بومی به تولید رسیده اند زمانی که مردم ما در نظر داشتند نفت خود را ملی کنند، آمریکا و انگلیس با راه انداختن کودتای ۲۸ مرداد همه تلاشهای خود را در راستای جلوگیری از تولید ملی کردند.
آغاز بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر از ۱۶ بهمنماه در تمامی استانها
حسین زاده قدیمیترین جشنواره فیلم فجر را متعلق به استان خراسان رضوی و فارس دانست و تصریح کرد: در مجموع ۳۱ فیلم در استان تهران اکران و ۱۶ فیلم در سینمای سیمرغ و هویزه اکران خواهد شد. همچنین سینمای آفریقا به دلیل گنجایش و نوستالژی بودن به عنوان سینمای مرکزی و رسانه در نظر گرفتهایم و گعدهها در آن برگزار خواهد شد.
وی سال جاری را برای مشهدیها پرافتخار دانست و گفت: سال ۱۴۰۲ سالی پر از تولید و تماشاگر و پر افتخار بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در انتها فیلمهای قطعی که در مشهد اکران خواهد شد را به شرح ذیل اعلام کرد: نبودنت، ظاهر، آپارتچی، آغوش باز، شکار حلزون، قلب رقه، آسمان غرب، رویا شهر، پرویزخان، شمشیر و اندوه، باغ کیانوش، تابستان همان سال، احمد، دورغهای زیبا، بهشت تبهکاران، شهسوار، ساعت جادویی، آبی روشن