به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قیمت گوشت بوقلمون از سوی این سازمان به شرح زیر است:
هر کیلوگرم بازو ۹۶ هزار و ۶۰۰ تومان
هرکیلوگرم بال (بدون نوک بال) ۷۱ هزار تومان
هربسته پای بوقلمون پاک شده بدون ناخن ۸۰۰ گرم ۲۲ هزار تومان
هربسته جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵ هزار تومان
هر کیلوگرم گوشت چرخکرده ۲۲۰ هزار تومان
هر بسته دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵ هزار تومان
هر کیلوگرم ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) ۱۷۲ هزار تومان
هر کیلوگرم ساق با پوست ۱۴۹ هزار تومان
هربسته سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۸ هزار تومان
هرکیلوگرم سینه بدون گردن با بال پوست و استخوان ۱۶۲ هزار تومان
هرکیلوگرم سینه با بال، گردن، پوست و استخوان ۱۴۵ هزار تومان
هرکیلوگرم فیله ۲۳۲ هزار تومان
هرکیلوگرم گردن بدون پوست ۱۱۷ هزار تومان
هرکیلوگرم لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلوگرم ۱۳۱ هزار تومان
هرکیلوگرم مغز ران بی پوست و استخوان ۲۴۲ هزار تومان
هرکیلوگرم نیم شقه ران، ران با ساق، ران، کعب ران، استخوان پشت و دمبالچه (فله) ۱۳۳ هزار تومان
هرکیلوگرم نیم شقه سینه، سینه با بال، با گردن، با پوست و استخوان (فله) ۱۳۱ هزار تومان