محسن عسكر زاده جانشين بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، با بيان اينكه انتخابات نماد مردمسالاری دینی و زمینه ساخت کشور بر مبنای رأی ملت است گفت: در این شرایط رسالت دانشگاه و دانشجویان یک رسالت خطیر و مهم است.
وي افزود: از وظایف مهم دانشجو و جوان مؤمن انقلابی در انتخابات و جهاد مشارکت افزایی، پر شور نگه داشتن جو انتخابات، جریان ساز بودن در فضای کنشگری در دانشگاه و جامعه است که خروجی آن باید مشارکت حداکثری در انتخابات باشد، که به فرمایش مقام معظم رهبری؛ امروز احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقد جامعه مجاهد در جهاد تبیین است.
او با ارائه تحليلي اظهارداشت :تقابل جبهه حق و باطل از زمان حضرت آدم ابوالبشر تا الی یوم القیامه وجود داشته و ادامه خواهد داشت و از سنتهای الهی این است که جبهه حق و جبهه باطل را، که اختلاط دارند، در یک طرح طولانی و با حوادثی مختلف تمیز و تفکیک خواهد کرد.
وي اظهار كرد: در کارزار بین حق و باطل، بین خیر و شر باید تعیین کرد در کجای این پازل ایستاده ایم، امروز و در شرایطی که منطقه غرب آسیا آبستن حوادث گوناگون است و منطقه در شرایط حساس و در تقابل و جنگ تمام عیار امنیتی در سایه، بین جمهوری اسلامی و رژیم کودک کش صهیونیستی و حامیانش، چشم دوستان و دشمنان به انتخابات ۱۱ اسفندماه و میزان مشارکت و حضور ملت بزرگ ایران در پای صندوق رأی دوخته شده است.
عسكرزاده گفت: دوستان امیدوار هستند صلابت حضور مردم ایران به عنوان پشتوانه محور مقاومت و حامی مستضعفان عالم نه تنها امنیت ایران اسلامی بلکه امنیت پایدار سایر کشورها مسلمان از طریق تقویت محور مقاومت را در پی داشته باشد.
او اظهارداشت: از طرفی دشمنان با القاي ناامن سازی و با پشتوانه امپراطوری رسانه ای و با ایجاد فضای یأس و ناامیدی و تشویق به عدم حضور مردم در انتخابات در پی مشارکت حداقلی هستند.
وي گفت: حضور کم رنگ مردم در انتخابات ،دشمن را در محاسباتش به این جمع بندی خواهد رساند که جمهوری اسلامی از پشتوانه مردمی برخوردار نیست و فشارهای اقتصادی و تحریم ها اثرگذار بوده است و مردم را مردد کرده است و در نتیجه گزینه بی ثبات سازی و افزایش تحریم ها و به دنبال آن افزایش افسار گسیخته قیمت ها را در پی خواهد داشت.
جانشين بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كرمان بيان داشت: در نظامهای سیاسی هر کشوری که بیشتر بر آرای مردم تکیه داشته باشد، از موضع قویتری در مجامع بینالمللی برخوردار است، هرگاه مشارکت و حضور در انتخابات بالاتر بوده، طرفهای خارجی بر روی مواضع جمهوری اسلامی، حساب بیشتری باز کرده اند.
وي تاكيد كرد: انتخابات علاوه بر اینکه یک تکلیف است، یک حق است، حق تعیین سرنوشت، حقی که براساس آن ملت کارگزاران خود را براساس رأی خود انتخاب می کنند.
وي اظهار كرد: کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند، حق تعیین سرنوشت خود را به دیگران می دهند و دیگران به جای آنها تصمیم خواهند گرفت.
جانشين بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كرمان تصريح كرد: دانشجو به عنوان مؤذن جامعه و با رعایت تقوای سیاسی باید آگاهی هایش در خصوص صحنه انتخابات و بازیگران این صحنه افزایش داده و شاخصهای فرد اصلح را تشخیص و در جامعه مخاطبان خود ترویج و تبیین نماید.
او گفت: انشاءالله مردم شریف ایران بویژه دانشجویان عزیز با جهاد تبیین و مشارکت حداکثری خود در انتخابات ۱۱ اسفندماه امسال برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی رقم خواهند زد.