به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پرویز جاهد مدرس در گفتوگو با خبرنگار دانشجو، با بیان اینکه مجموعههای تلویزیونی ایام نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان که از شبکههای مختلف صداوسيما پخش شد انتظارات مخاطبان را برآورده کرد گفت: در این بین مجموعه " رستگاری " ساخته مسعود دهنمکی با موضوع جهان برزخ برای ماه مبارک رمضان و مجموعههایی مانند " زیرخاکی " و "نون خ " با موضوع طنز و کمدی تا حد زیادی انتظارات مخاطبان صداوسيما را در زمینه تماشاگران مجموعههای تلویزیونی برآورده میکند.وی افزود: هرچند پیشنهاد میشود پرداختن به جنبههای تصویری در این مجموعهها در کنار دیالوگ محور بودن مورد توجه باشد.
ماهیت این مجموعهها میتواند در کنار سرگرم کننده بودن به رشد سلیقهای تصویری مخاطبان نیز کمک شایان کند. جاهد با بیان اینکه " هفت سراژدها " از جمله مجموعههایی با تم اقتصادی، اجتماعی و امنیتی است که پخش آن در ایام نوروز توانست در ایام فراغت نوروز توجه مخاطبان را تا حدی به مسائل عمده اجتماعی با ریشههای اقتصادی جلب کند گفت: پخش مجموعههایی با ماهیت مذهبی در ماه رمضان میتواند به لحاظ پرداخت به روحیه معنوی و قرار گرفتن هرچه بیشتر در حس و حال عبادی این ماه مورد توجه قرار بگیرد . این منتقد سینما و فیلم همچنین در خصوص برنامههای ویژهای چون " پانتولیگ " گفت: این برنامه با اجرای محمدرضا گلزار، سرگرم کننده و پرمخاطب است؛ هرچند استفاده از مفاهیم علمیتر و محتوای پربارتر از برنامه فعلی نیز قادر به بهبود و رسیدن به برنامهای به مراتب وزینتر خواهد بود. این مدرس دانشگاه همچنين با اشاره به اینکه چند قسمت از برنامه " برمودا " و مصاحبههای آن را تماشا کرده است عنوان کرد: برنامه " برمودا " با اجرای کامران نجفزاده از شبکه نسیم، متنوع و جالب است. هرچند که ماهیت برنامه میطلبد مصاحبههای پر چالشتری انجام شود.
جاهد در خاتمه گفت : چون در ایام نوروز زمان فراغت کافی برای تماشای برنامههای صداوسيما وجود دارد پیشنهاد من این است که برخی از مجموعههای تلویزیونی که به لحاظ موضوع و ریزهکاریهای روایت و قصه پردازی به توجه و تمرکز بیشتری احتیاج دارند در این ایام از رسانه ملی پخش شوند.