به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تیم پشتیبانی شبکه شاد در اطلاعیهای با تاکید بر اینکه هیچ درخواستی از کاربران برای ارسال اطلاعات نداشته است، اعلام کرد: همه درخواستهای ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری افراد و سوءاستفاده از آن، صورت میگیرد.
در این اطلاعیه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است: به تازگی پیامهایی برای تعدادی از کاربران ارسال شده و درخواست میکنند که اطلاعات شخصی و خصوصی مربوط به حساب کاربری خودتان را ارسال کنید و حتی مدعی میشوند که در صورت عدم ارسال اطلاعات، حساب کاربری آنان در شاد، حذف میشود.
در این اطلاعیه تاکید شده است: تیم پشتیبانی شاد، واحدهای فناوری ادارات آموزش و پرورش و واحدهای مختلف ستادی و استانی و از مسئولین اجرایی و فنی شاد، هیچ درخواستی برای ارسال اطلاعات کاربری افراد نداشته و نخواهند داشت و همه درخواستهای ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری و سوءاستفاده از آن، صورت میگیرد.
شبکه شاد سکوی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در بستر اینترنت است که در زمان همه گیری کرونا طراحی و راه اندازی شد و به مدت دو سال مرجع برگزاری کلاسهای آنلاین آموزشی مدارس کشور بود. دانش آموزان، والدین آنها و کادر آموزشی مدارس کاربران شاد هستند که سبب شده تا برخی مجرمان اینترنتی و کلاهبرداران فضای مجازی از این بستر برای سوءاستفاده از اطلاعات اشخاص و سرقت از حسابهای بانکی آنان بهره ببرند.
پیشتر سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه مجرمان سایبری از هر پیامرسانی اعم از داخلی یا خارجی برای کلاهبرداری استفاده میکنند، به هموطنان هشدار داده بود که فریب پیامهای جعلی ارسالی از طریق شبکههای داخلی با عناوینی، چون ثبت نام در مدارس را نخورند، زیرا این مجرمان از هر روزنهای مترصد فرصت هستند تا به حسابهای بانکی شهروندان دسترسی پیدا کنند.
وی، شیوه رایج در این گونه کلاهبرداریهای اینترنتی را دریافت شماره تلفن کاربر، ارسال کد تایید به شماره مورد نظر و دریافت آن از کاربر عنوان کرد و از مردم خواست که به هیچ عنوان به اینگونه پیامها پاسخ ارسال نکنند و در صورت اعلام شماره تماس، کد تایید را در اختیار مجرمان سایبری قرار ندهند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در پاسخ به اینکه شبکههای اجتماعی داخلی همچون شاد اغلب در اختیار کودکان و دانش آموزان قرار دارد و ممکن است که آنان از روی ناآگاهی قربانی این مجرمان سایبری شوند، توضیح داد: از این منظر باید گفت که اغلب تلفن همراه کودکان و نوجوانان فاقد اپلیکیشنهای بانکی و اینترنت بانک است و به همین دلیل مجرمان نمیتوانند از آنان کلاهبرداری کنند.
وی افزود: از آنجا که والدین دانش آموزان نیز کاربران شاد هستند، ممکن است چنین پیامهایی برای این گروه ارسال شود که باید مراقب باشند و فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورند.
برای همه فرستاده می شود......
در اینستاگرام میگذارم ، اگر اسلامی و منطقی رسیدگی نشود ، این ظلم نوشته ها ( در کشور اسلامی ی ایران ) ، که در ماهواره ها ضبط و ثبت شده ، و ایندگاه نیز انها را روایت
سوره انفال ایه ۲۵: و سوره نسا ایه ۱۴۸:
فساد در جامعه ی اسلامی !، یکی از بزرگترین.........
بنام خدا
شرم و ننگ بر مسئولين ن كشور اسلامي ي إيران ن مرتبط با اينكه ، خلبان ن رزمنده دفاع مقدس را كه ، {( دو خلافکار قاضي نما شعبه ۴۰۴ سال۲۶/۶/۱۳۷۹ در دادسرای ونک ، و شعبه ۱۰۶۰ دادگاه کارکنان دولت سال۲/۶/۱۳۸۹ ( این مدت ت ۱۱ سال وکلای کلاهبردار فراری بودند !)، و دو کلاهبردار ر وكيل نما مربوط به همین دادگاه ها ، با كرفتن خانه أو ، با ترفند های حقوقی )}، أو را مجبور كردند كه ، حقوق زير فقر خود را ، براي أجاره دهد و نأن شب نداشته باشد ، يا بابت غذا دهد و در چادر زندكي كند ، و شرم و ننگ بر مسولین ن حامی ی این گونه خلافكاران و سکوت کنندگان( بهر نوعی که باشد ) و.......
بخودتون بیایید !؟، وقتی امریکای قلدر ر ادمخوار رو به افول و غرق شدن است ... ، همه را با خود غرق خواهد کرد !، شک نداشته باشید و.......
کدام به خدا نزدیکتر است !؟
مای مسلمان که هر وقت هوس کنیم گران میکنیم و....، و خلافکار بین وکیل و قاضی داریم !؟،... یا ژاپنی ی غیر مسلمان که ممکن است سالی یکبار گران کند با کمترین خلافکار در
جامعه !؟،......