به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس امنیت اقتصادی، بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ در تشکیل و پیگیری پروندهها شاهد رشد ۸ درصدی پروندههای تشکیل شده در حوزه پلیسهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، کعاونت اطلاعات اقتصادی، مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.
وی در تشریح عملکرد این پلیس در حوزه کشف پروندههای سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پروندههای تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا بااشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پروندههای کلان و سازمان یافته هستیم، عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی متهمان دستگیر شده در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.
سردار رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت: پلیس امنیت اقتصادی با راه اندازی سامانه ۰۹۶۳۰۰ آماده در راستای مقابله همه جانبه با قاچاق کالا و ارز آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی است.
این مقام ارشد انتظامی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان داشت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرحهای سراسری، منطقهای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.
سردار رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی، عنوان داشت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی بصورت مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.
سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی، عنوان داشت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشیهای ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهههای مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کرده ایم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان را سلب نماییم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ ارزش پروندههای کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه تعداد پروندههای تشکیل شده از طریق رصد سامانههای در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۱۰۰ درصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانهای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان میدهد.