به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با سرپرست سازمان تاکسیرانی، معاونین و جمعی از رانندگان تاکسی شهری پایتخت برگزار شد.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این نشست گفت: به میان تاکسیرانان شهر تهران آمدم، چون کرامت شما عزیزان بسیار پراهمیت و دغدغههایتان برایمان مهم است.
مهدی پیرهادی در ادامه یادآور شد: یکی از مهمترین موضوعات پیگیری تحت پوشش قرار دادن آن دسته از تاکسیرانانی است که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند.
وی مشکل مسکن تاکسیرانان را هم از دغدغههای این قشر زحمتکش دانست و بر حل این مشکل با ارائه راهکارهایی پرداخت.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: برقیسازی اقدام مهمی است، اما خدمات پس از فروش، زیرساختها و شارژ خودرو و همچنین وضعیت باتریها از جمله موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: انصافا طی ماههای اخیر کارهای بزرگی در حوزه تاکسیرانی انجام شده است و این تحول در حوزه برقیسازی به بهبود کیفیت هوای تهران هم کمک خواهد کرد.
در این نشست سرپرست سازمان تاکسیرانی نیز با اشاره به برقیسازی ناوگان تاکسیرانی تهران گفت: سیاست برقیسازی در این دوره شهرداری تهران باعث شده تا به معنای واقعی کلمه مشکل فرسودگی ناوگان حل شود و انشاالله کاهش آلودگی هوای تهران اتفاق بیفتد.
شادی مالکی افزود: از ۸۰ هزار تاکسی فقط ۱۰ هزار تاکسی به معاینه فنی مراجعه میکردند و همه اینها امنیت و هوای شهر را تحت تاثیر قرار میداد.
وی در ادامه افزود: در بحث شارژ خودروها ما در حال حاضر ۷۴ نازل داریم که دو هزار دستگاه خودرو را شارژ میکند. ۹۳۰ نازل در ۹۶ نقطه این شهر تا پایان سال تجهیز خواهد شد.
مالکی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در بحث خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم مقرر شده به ازای هر ۳۳۰ خودرو، یک مجموعه خدماتی برای خودروهای برقی درنظر گرفته شود.
سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در خصوص افزایش نرخ تاکسیها در سال جدید هم گفت: بر اساس ماده ۱۵ لایحه نرخ تاکسی ۱۴۰۳ بهصورت میانگین ۴۵ درصد افزایش نرخ تاکسیها را شاهد بودیم. متناسبسازی موجب شد تا بخشی از مشکلات حذف شود و علاقمندی به وجود بیاید و تاکسی تامین شود.
مالکی در پایان تاکید کرد: خواهش من از شما استفاده از ابزاری برای تسریع در ارائه خودرو به تاکسیداران است. ما در سال گذشته از ۳۶۰۰ پرونده تکمیل شده فقط ۱۴۰۰ تاکسی اختصاص یافت و مابقی در صف انتظارند. این رویه باید اصلاح شود.