به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احد بنار، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: این آیین نامه مشتمل بر ۱۰ ماده و ۱۲ تبصره است که به تصویب رسیده و به دانشگاهها ودانشکده های علوم پزشکی ابلاغ شد که از این به بعد لازم الاجرا بوده و جایگزین آیین نامه های قبلی می شود.
️وی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ آخرین مرتبه ای بود که آیین نامه تغذیه مورد بازنگری قرار گرفت که البته بعد از آن نیز ما تلاش کردیم مجددا تمامی ابعاد این آیین نامه را با دقت مورد بررسی قرار دهیم و با نگاه کارشناسانه تر، تغییرات آیین نامه را در راستای منافع دانشجویان و در مسیر استفاده از خدمات تغذیه اعمال کنیم.
️مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار کرد: در آیین نامه جدید تغذیه که خوشبختانه به دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی ابلاغ شد، موضوعات مربوط به تغذیه دانشجویان متاهل، دانشجویان شهریه پرداز مورد بررسی قرار گرفت و تغییرات و اصلاحات لازم انجام شد و امیدواریم آیین نامه فعلی به نفع دانشجویان باشد و دانشجویان بتوانند به لحاظ کمی و کیفی از خدمات تغذیه بهره مند شوند.
️بنار افزود: کارت هوشمند چندمنظوره از جمله موضوعاتی است که در آیین نامه جدید تغذیه به آن اشاره شده است که می تواند برای دانشجویان در مسیر خدمات تغذیه راهگشا و کمک کنده باشد. همچنین ارایه خدمات تغذیه و مسایل قانونی و حقوقی مربوط به ایین نامه و نیز وظایف شورای تغذیه، قیمت غذا، نقش شورای صنفی در مسایل مربوط به تغذیه و... از جمله مواردی بود که در آیین نامه جدید لحاظ شد.
️وی گفت: انشاءالله این آیین نامه از امروز مبنای عملکرد دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی در حوزه تغذیه خواهد بود و دانشگاهها و دانشکده ها موظف هستند در مسیر ارایه خدمات تغذیه به دانشجویان از آیین نامه جدید تبعیت کنند.