به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی نژاد رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمان در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران که با حضور جمعی از استادان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کرمان و مسئولان استان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، تقارن روز ملی بسیج اساتید را با دهه امامت و ولایت و ایام انتخابات ریاستجمهوری را به فال نیک گرفت و گفت: به همین مناسبت شعار امسال "استاد بسیجی، حضور حماسی و حکمرانی علوی" نام گرفته است.
وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی شهید چمران افزود: دکتر چمران یک شخصیت علمی و متدین بود.
او تاکید کرد: مردمیبودن، سادهزیستی و انقلابی بودن از ویژگیهای برجسته شهید چمران بود؛ بنابراین نسل امروز، دانشجویان، اساتید دانشگاه باید شخصیتهایی مثل او را الگو قرار دهند.
رئیس بسیج اساتید استان کرمان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱ در روز ملی بسیج اساتید که فرمودند: سایهٔ مبارک استاد متعهد و متدین و مجاهد بر سر دانشگاه کشور یکی از بزرگترین نعمتهای الهی و نوید دهندهٔ سرافرازی و رستگاری آیندهٔ ملت ایران است؛ نگاه معظم له به اهمیت جایگاه و نقش اساتید در دانشگاهها را تشریح کرد.
وی به نقش مردم در انتخابات پیشرو نیز اشاره کرد و افزود: ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت و حضور آگاهانه در انتخابات از وظایف نخبگان است و جامعه دانشگاهی باید در معرفی فردی اصلح که بتواند راه شهید جمهور را ادامه دهد به مردم کمک کنند.
او تصریح کرد: حضور حداکثری مردم در این رویداد سیاسی و اجتماعی برای تعیین سرنوشت کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ زیرا مشارکت حداکثری سبب اقتدار ملی میشود.
*ضرورت مشارکت مردمی
سپس فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز ضمن گرامیداشت یاد شهدا خصوصاً شهدای خدمت گفت: در کنار نیروی معنوی و اعتقادی، مشارکت و حمایت مردمی همواره موجب پیشرفت و موفقیت ما بوده است و این نقطه قدرت و برتری ما در عرصههای مختلف بهویژه در صحنههای بینالمللی بوده است.
سردار محمدعلی نظری افزود: جامعه دانشگاهی را قشر تأثیرگذار و تربیتکننده مدیران آینده نظام در تراز انقلاب اسلامی دانست و گفت: کاری که شما میکنید کمتر از کسانی که در سنگرهای دفاع، جهاد میکنند نیست.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاهها و اساتید بسیجی باید از تمام ظرفیت خود در ترغیب و تشویق مردم برای حضور حداکثری در انتخابات استفاده کنند و باید توجه داشت انتخاب اصلح یعنی انتخاب کسی که ریلگذاری و اقدامات شاخص و تأثیرگذار شهید رئیسی در راه خدمت بهنظام و رفع مشکلات مردم را ادامه دهد.
او گفت: نقشه راه و هدف ما مشخص است، جامعه ما به شخصی همانند رئیسجمهور شهیدمان که مرد میدان عمل باشد نیاز دارد.
*انتخابات ریاستجمهوری سرنوشتساز است
در ادامه نماینده، ولی فقیه در استان و امامجمعه کرمان نیز در سخنان خود، شرایط حاکم در کشور را حساس توصیف کرد و این دوره از انتخابات ریاستجمهوری را سرنوشتساز دانست و افزود: آنچه اهمیت دارد بحث مشارکت حداکثری و پشتیبانی از نظام است که دهها دستاورد دارد از تأمین امنیت داخلی تا حفظ اقتدار کشور در صحنه بینالمللی. باید ایران در مناسبتهای بینالمللی دست برتر را داشته باشد.
حجتالاسلام حسن علیدادی سلیمانی افزود: مسئله دوم بحث انتخاب فرد اصلح است که نقش تأثیرگذاری دارد.
وی اظهار کرد: همه ما برای انتخابهایمان با دو چالش "شبهه علمی" و "شهوت عملی" مواجه هستیم.
او در ادامه گفت: اولی در جمعبندی معلومات، شبهه برایمان ایجاد میشود و نمیتوانیم تصمیم بگیریم و دومی زمانی است که از نظر علمی اشراف داریم و میدانیم حرف درست چیست؛ اما دوست داریم بر اساس آنچه که حتی برخلاف اطلاعاتمان است عمل کنیم و هر دوی اینها اجازه نمیدهند تکلیف خود را بهدرستی انجام دهیم.
امام جمعه کرمان افزود: لذا از شما جامعه دانشگاهی انتظار میرود؛ در راه تشویق مردم به حضور در انتخابات و راهنمایی به انتخاب اصلح کمک کنید و در آخر از خداوند میخواهیم به ما در انتخاب فرد اصلح کمک و یاری رساند تا بتوانیم فردی شایسته را انتخاب کنیم.
*ماجرای غدیر استمرار ولایت پیامبر است
سپس حجتالاسلام احمد شیخ بهایی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، مسئله غدیر را یکی از مهمترین مسائل دینی و سیاسی توصیف نمود و گفت:ماجرای غدیر استمرار ولایت پیامبر است و تجلی جمهوری اسلامی در غدیر است؛ جایی که هم اسلام هست و هم مردم حضور دارند.
او افزود: حضور حداکثری مردم مسئله مهمی است که حتی از انتخاب فرد اصلح هم برتری دارد.
وی گفت: هرقدر بتوانیم در تشویق جامعه به حضور مؤثر در انتخابات کمک کنیم، آمار مشارکت افزایش خواهد یافت و این افزایش مشارکت و حضور مردم پای صندوقهای رأی منجر به اقتدار پیشتر کشور در مواجهه با مشکلات داخلی و خارجی خواهد شد.
حجتالاسلام شیخ بهایی اقدامات شهید رئیسی را ستونی دانست و اظهار داشت:عملکرد دولت شهید رئیسی موجب امیدآفرینی در جامعه شد.