به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این آمار منتشر شده سه کالای هلو، شیر خشک و گوشت گوسفندی رتبههای اول تا سوم افزایش تورم نسبت به تیرماه سال گذشته را دارند.
قیمت هلو نسبت به یک سال گذشته ۹۴.۹ درصد، شیرخشک ۷۳.۳ درصد و گوشت گوسفندی ۷۰.۴ درصد افزایش داشته است.
لوبیا قرمز، قارچ، پرتقال، هویجفرنگی، خربزه، کشمش پلویی، پیاز و هندوانه از جمله اقلام دیگری هستند که درصد تغییرات قیمت آنها بیش از ۵۰ درصد بوده است.
روغن نباتی جامد، روغن مایع، مرغ ماشینی، پسته و برنج ایرانی درجه یک کالاهایی هستند که درصد تغییرات آنها در مدت مشابه یک سال منفی بوده و قیمتهایشان به ترتیب ۱۱.۲، ۱۰.۱، ۲.۷، ۱.۴ و ۰.۹ درصد کاهش یافته است.
پرتقال، هویجفرنگی و سیب سه اقلام دیگری هستند که درصد تغییر قیمت آنها نسبت به ماه گذشته منتشر شده است. به ترتیب ۲۷.۷، ۲۱.۴ و ۲۰.۹ درصد قیمت آنها افزایش پیدا کرده است. قیمت هلو، بادمجان، پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی، تخممرغ ماشینی، کدوسبز، روغن نباتی جامد، مرغ ماشینی، روغن مایع و ماهی قزل آلا کالاهایی هستند که قیمت آنها نسبت به ماه گذشته کاهش یافته است.
نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که هلو در یک سال اخیر رکورددار افزایش قیمت بوده است، اما در یک ماه اخیر روند کاهشی را تجربه کرده است.