به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، مارالی بنیآدم، برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن در چهل و دومین جشنوار فیلم فجر در گفتوگو با دانشجو پیرامون تجربه همکاری با بابک خواجهپاشا در فیلم «در آغوش درخت» اظهار داشت: من تا زمان ورود به پروژه، آشنایی زیادی با آقای خواجهپاشا نداشتم. اولین چیزی که من را جذب پروژه «در آغوش درخت» کرد، فیلمنامه درجه یک آن بود؛ چراکه فیلمنامه به خانواده و بقای آن میپرداخت. در ادامه، اعتمادی متقابل بین من و آقای خواجهپاشا شکل گرفت و ایشان نقش مهمی چون «کیمیا» را به من سپردند.
وی ادامه داد: همکاری با آقای خواجهپاشا برای من بسیار جذاب بود؛ چون ایشان نه تنها در ساخت این اثر مانند یک کارگردان فیلم اولی عمل نکردند بلکه همچون فیلمسازی حاذق، به کار خود مسلط بوده و بسیار هوشمندانه، پروژه را سکانداری کردند. از نظر من، ایشان هم در نوشتن و هم کارگردانی، چیرگی ویژهای دارند و «در آغوش درخت»، یکی از آثار درخشان آقای خواجهپاشا خواهد بود.
این بازیگر در ادامه به موضوع خانواده در آثار سینمایی اشاره کرده و خاطرنشان کرد: معتقدم مقوله خانواده یکی از مهمترین و جذابترین موضوعاتی است که چه در ادبیات و چه در سینما میتوان به آن پرداخت. هرچقدر هم که به این موضوع پرداخته شود، باز هم کم است؛ چون اتفاقات گوناگون و مسائل بزرگ و کوچک بسیاری در زمینه خانواده وجود دارد که از اهمیت بسیاری نیز برخوردار هستند.
بنیآدم افزود: امیدوارم ما همیشه شاهد این باشیم که در این سالها که بسیاری مشغول ساختن کارهای سینمایی و نمایش خانگی هستند، به مسائل روز خانواده و به ویژه مقوله زناشویی و ارتباطات خانوادگی توجه کرده و تولیدات جذاب و مطلوبی صورت گیرد.
برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن با بیان اینکه من مادر دو فرزند هستم و ایفای نقش مادر برای من همیشه دوستداشتنی بوده است، تصریح کرد: معتقدم حس وابستگی، دوست داشتن، عشق ورزیدن و محافظت کردن که یک مادر میتواند نسبت به فرزندان خود داشته باشد، در قاب سینما بسیار جذاب است. من تا به حال در تصویر، نقش یک مادر را ایفا نکرده بودم؛ به ویژه با دو بازیگر بسیار خوب خردسال که من از همبازی بودن با آنها بسیار خوشحال هستم و حس مادری را در طول روزهای فیلمبرداری لمس میکردم.
وی در مورد شخصیت «کیمیا» که او نقشآفرینی آن را برعهده داشت گفت: من به عنوان یک مادر، تمام فراز و نشیبی که در زندگی کیمیا بود را تجربه کرده و به نوعی از همذات پنداری رسیده بودم. کیمیای داستان، یک زن خودساخته و جسور است که بخاطر مسائلی که بین او و همسرش پیشآمده، زندگیاش دچار تنشهایی شده است.
بنیآدم افزود: از نظر من آقای خواجهپاشا به خوبی توانستند فضاسازی داستان را پیش برده و رویارویی این زن مقاوم و مدیر را با مشکلاتش به تصویر بکشند. من پس از اینکه فیلم را دیدم، شاهد بودم که تمام مسائلی که در ذهن کارگردان اثر وجود داشت، به درستی روایت شد.