به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، روح الله حسنی روز یکشنبه در نشست خبری، افزود: بر اساس پیشنهاد اتحادیه نانوایان و بررسی و تصمیم کارگروه نان و آرد استان، قیمت نان لواش نوع یک از چهار هزار و ۵۰۰ ریال با ۲۲ درصد افزایش به پنج هزار و ۵۰۰ ریال، بربری نوع یک از ۱۵ هزار ریال با ۲۳ درصد به ۱۸ هزار و ۵۰۰ ریال و نان سنگک نوع یک از ۱۷ هزار و ۵۰۰ ریال با ۲۳ درصد به ۲۱ هزار و ۵۰۰ ریال افزایش یافت.
وی ادامه داد: قیمت لواش نوع ۲ نیز از پنج هزار ریال به ۶ هزار ریال و بربری و سنگگ از ۲۰ هزار ریال به ۲۵ هزار ریال افزایش مییابد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به رتبه نخست این استان در کیفیت نان در سطح کشور اشاره کرد و گفت: افزایش قیمتها زمینه ارتقای هرچه بیشتر نان را فراهم میکند.
حسنی به موضوع فروش نان کنجدی اجباری در واحدهای نانوایی اشاره کرد و گفت: خود مردم بهترین ابزار کنترل این موضوع هستند و نباید تحت تاثیر فشار واحدهای متخلف نانوایی قرار گیرند.
وی ادامه داد: شهروندان باید تخلفها را گزارش دهند و ما هیچ اغماضی در برخورد با آنها نخواهیم داشت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به اجرای طرح نان کامل در استان اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر تعدادی از واحدهای نانوایی در این زمینه در استان فعالیت دارند و امیدواریم شاهد افزایش این واحدها باشیم.
حسنی گفت: استان زنجان در شاخص قیمت گذاری انواع نان نسبت به استانهای همجوار در یک سطح قرار دارد.