به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صابر جباری گفت: کارشناسان تغذیه در سال تحصیلی گذشته حدود ۳۵ درصد مدارس ایران را بازرسی کردند که از این تعداد فقط در ۲۳ درصد مدارس، مواد غذایی سالم توزیع میشد.
وی افزود: از حدود ۳۵ درصد مدارسی که بازرسی شدهاند، ۵۳ درصد فهرست مواد غذایی خود را در معرض دید قرار داده بودند.
جباری با تاکید بر ضرورت نظارت مدیران مدارس و اولیا بر توزیع مواد غذایی در بوفه مدارس، گفت: فهرستی از مواد غذایی مجاز و غیرمجاز به مدارس ابلاغ شده که بر اساس این ابلاغیه چیپس، پفک، بیسکویت کرم دار در گروه مواد غذایی غیر مجاز است.
وی با اشاره به تفاهم نامه وزارتخانههای بهداشت و آموزش و پرورش برای تربیت ناظران بهداشت مدارس، افزود: رشته بهداشت مدارس از سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده است که در ۱۳ دانشگاه کشور تدریس میشود و تاکنون ۲ هزار دانشجو در این رشته تحصیل کردند.
جباری گفت: این دانشجویان متولی امر بهداشت هستند و راه اندازی پایگاه تغذیه سالم بر اساس دستورالعملهای وزارت بهداشت در مدارس، پایش سلامت دانش آموزان و اجرای برنامههای ابلاغی سلامت در مدارس از جمله وظایف آنها است.
وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید در نظر نگرفته است، گفت: در صورتی که وزارت آموزش و پرورش این موضوع را پیگیری نکند از رئیس جمهوری برای تأمین اعتبار درخواست خواهد شد.