به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحیدر محمدی گفت: قرار است ۲۰۰ هزار دز دیگر نیز برای توزیع در داروخانهها در اختیار شرکتهای پخش دارو قرار گیرد. منتظریم این شرکت واکسنهای تولیدی را زودتر تحویل دهد تا در اختیار مردم قرار دهیم؛ شرکت تولید کننده واکسن آنفلوآنزا در ایران تاکنون ۱۹۵ هزار دز واکسن تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای تزریق رایگان به گروههای پرخطر، داده است.
محمدی در خصوص واردات واکسن آنفلوآنزا نیز بیان کرد: تاکنون در مجموع حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دز مجوز واردات واکسن داده شده که حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز آن وارد کشور شده و در داروخانهها در دسترس مردم قرار دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: طبق رصدی که انجام شده در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا هم در شرکتهای پخش دارو و هم داروخانهها موجود است. ۲۵۰ هزار دز نیز واکسن خارجی برای تزریق به گروههای پرخطر تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت شده است.
وی یادآور شد: مردم میتوانند از طریق سامانه تیتک به آدرس ttac.ir یا آدرس mobile.ttac.ir در قسمت داروهای کمبود جستجو کرده و نزدیکترین داروخانه به محل جستجو که واکسن آنفلوآنزا دارد را انتخاب و واکسن تهیه کنند.
کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۵ سال، کودکان ۶ ماه تا پنج سال، بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، ریوی، کلیوی، افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند و زنان باردار در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.