به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پگاه آهنگرانی بازیگر روزهای دور ایرانی که امروز خبر مادر شدنش در لندن و در فضای مجازی منتشر و فراگیر شد. این سلبریتی نه اولین و نه احتمالا آخرین نفری است که برای گرفتن شناسنامه فرنگی از لس آنجلس و تورنتو تا لندن دست به اقدام وطن فروشی و لجن پراکنی علیه وطن میزند.
همین چند روز پیش بود که این بازیگر نام آشنای زن ایرانی که سابقه بازی در فیلمهایی مانند راه آبی ابریشم، سارا و آیدا، قاتل اهلی، خانه دختر، دختری با کفش های کتانی، مادر قلب اتمی، تیک آف، جامه دران، زندان زنان و بندر بند را در کارنامه هنری خود دارد. به لجن پراکنی علیه دفاع مقدس و دفاع از وطن با جعل روایتهای مختلف و ساختن فیلم مستندی در باره نوجوانان حاضر در دفاع مقدس گفت: «نوجوانانی که در هشت سال جنگ ایران شرکت کردند برای دفاع از جان و ناموس و میهن نرفتند! باید از تکرار این اتفاق که در صورت بروز یک جنگ، روحیۀ دفاع در خانوادهها همانند دوران جنگ هشت ساله باشد جلوگیری کرد؛ متأسفانه هنوز نام حسین فهمیده، الگوی نسل نوجوان است!»
بعد از پخش این برنامه و صحبتها از پگاه آهنگرانی یکی از کسانی که به او و مستندش واکنش صریح نشان داد احمد یوسفزاده، نویسنده کتابهای «آن بیست و سه نفر» و « اردوگاه اطفال» بود که در یادداشتی نوشت: قبل از هر چیز باید بگویم کسانی که جلو دوربین کارگردان این مستند قرار گرفتهاند را نمیشناسم و قصد هم ندارم قضاوتشان کنم، مخصوصاً اگر چند سالی را در اردوگاههای غمزده اسارت گذرانده باشند که دیگر قضاوت در باره آنان سختتر هم میشود. بهعنوان یکی از نوجوانان شرکت کننده در جنگ و برای روشن شدن موضوع و نه لزوماً پاسخ به خانم آهنگرانی، به ذکر مطالبی میپردازم.
وی همچنین در همین بخش یادداشت با غیر واقعی بودن استنادات فیلم «کودک سرباز» نوشت: من شخصاً با دست بردن در شناسنامهام توانستم وارد دوره آموزشی و جنگ بشوم. فرمانده ما، شهید قاسم سلیمانی، به نوجوانان اجازه حضور در جنگ را نمیداد. شرح مفصل این ماجرا را در بخش اعزام کتاب «آن بیست و سه نفر» نوشتهام. در مصاحبه سردار شهید در زمان بازدیدشان از پشت صحنه فیلم 23 نفر, ایشان به ذکر خاطره ای در خصوص ممانعتش از حضور نوجوانان در جنگ پرداختهاند که در دسترس است.
برای اثبات ممانعت سپاه از حضور نوجوانان زیر سن قانونی در آن زمان، کافی بود کارگردان محترم نگاهی به خاطرات چاپ شده صدها رزمنده، جانباز و آزاده وطنش میانداخت تا ببیند هر کدام از آنها با چه ترفندی به جبهه رفتهاند.
اما پشت پرده جهان ترسناکی که خانم آهنگرانی برای خود و با فیلم مستند «کودک سرباز» ساخته شاید در همین خبر امروز یعنی تولد فرزندش باشد. سلبریتیهایی که نشان دادند برای گرفتن یک شناسنامه بی ارزش فرنگی ممکن است دست به هر کاری از جمله وطن فروشی و خیانت به وطن هم بزنند. نمونه بارز آنها حمید فرخ نژاد بود که قبل ازخارج شدنش از کشور گفته بود: 85 میلیون ایرانی فدای یک تار موی پسر من! و حالا همین چند روز پیش باز هم برای گرفتن پروژه جدید به شکل التماسگونهای با لجن پراکنی علیه سینمای ملی ایران گفته بود: من را به کار بگیرید.
همه اینها نشان میدهد این افراد خیلی هم اعتقادی به حرفهایی که میزنند یا اکتهایی که از خود نشان میدهند ندارند و احتمالا برای گرفتن یک شناسنامه بیارزش برای فرزندان خود که باور کنید از راههای دیگر هم قابل تحصیل است حرفهایی میزنند که با هویت ملی و الگوهای مردمی ایرانی جور در نمیآید.
قیمت شناسنامه فرنگی برای فرزند گرفتن به اندازه لجن پراکنی علیه وطن و بازی با روح و روان مردم ایران آن هم در چنین وضعیتی نیست و ای کاش راه شرافتمندانهتری را برای این کار و این معامله پیدا کنند.