به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی امیری با اشاره به برگزاری جلسه شورای حفظ حقوق عامه با موضوع هوای پاک برگزار شد، گفت: اداره جهاد کشاورزی باید نسبت به آموزش کشاورزان در خصوص زیانهای ناشی از سوزاندن بقایای کشاورزی اقدام و نظارت لازم را بر این امر داشته باشد.
وی افزود: با توجه به فصل برداشت نیشکر، شرکت کشت و صنعت کارون نیز با زمانبندی و انجام کار تحقیقاتی، اقدامات لازم را به منظور پیشگیری از آلودگی هوا انجام و با برداشت سبز، از آلودگی هوا پیشگیری کند.
امیری از ادارهکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان خواست به عنوان دستگاه ناظر در ارتباط با آلودگی هوا و به منظور سنجش آلودگی هوا، نصب دستگاههای لازم را پیگیری کند.
دادستان عمومی و انقلاب شوشتر گفت: طبق ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای گیاهی در زمینهای کشاورزی پس از برداشت محصول ممنوع است و متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم میشود.
وی بیان کرد: در موارد استثنایی که آتش زدن نباتات یا بقایای گیاهی تنها راه دفع آفات و بیماریها و آلودگیهای گیاهی باشد، بر اساس شرایطی که توسط وزارت جهادکشاورزی و با تایید سازمان تدوین و ابلاغ میشود، اقدام میشود.