به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیرضا جزء قاسمی معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پیش از ظهر امروز در نشستی که با حضور مدیرکل آب و فاضلاب استان قم برگزار شد، تمرکز بر روی مدیریت تقاضا را از برنامههای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حوزه بهرهبرداری برشمرد و اظهار کرد: برای تأمین آب به دنبال اضافه کردن منابع جدید با هزینههای بالا هستیم در حالی که میتوانیم با مدیریت تقاضا کمبود آب را جبران کنیم.
وی در ادامه بر اهمیت توجه ویژه به حوزه بهرهبرداری و برنامهریزی لازم برای حفظ تأسیسات موجود به عنوان گرانبهاترین داراییهای شرکتهای آب و فاضلاب تأکید و خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی و مالی باید از تأسیساتی که داریم به خوبی نگهداری و از آنها بهرهبرداری کنیم.
معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: متأسفانه در سالهای اخیر، تمرکز بر روی توسعه و پروژههای جدید موجب غفلت از حوزه بهرهبرداری شده است.
وی افزود: تغییر رویکرد، شرکتها را به سمت پروژهمحوری سوق و ماهیت اصلی آنها را تحت تأثیر قرار داده است؛ این مسئله باعث بروز هزینههای اجتماعی و مالی قابل توجهی برای شرکتهای آب و فاضلاب شده است.
جزء قاسمی در ادامه از اقدامات موفق در شرکت آب و فاضلاب استان قم در زمینه مدیریت تقاضا، از جمله هوشمند سازی و تلهمتری تاسیسات به نیکی یاد کرد و عنوان داشت: با این حال، نیاز به کار بیشتر در این زمینه وجود دارد.