به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهزاد احمدی فارسانی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: امسال بالغ بر ۴۰ ساعت کارگاه آموزشی تولیدات زنده به همراه جلسات مشاورههای کسب و کار و همچنین تشکیل میزهای مشاوره توسط کارشناسان و اساتید مرتبط در کنار نمایشگاه ملی صنایعدستی برگزار خواهد شد.
وی افزود: سهم تمام هنرمندان صنایعدستی از جمله دانشجویان، تجار، صنعتگران، سرمایهگذاران و فعالان این حوزه به طور کامل دیده شده است و علاقهمندان با هر رویکرد و گرایشی میتوانند از این رویداد بهرهمند شوند.
احمدی فارسانی تصریح کرد: تاکنون کارگاههای آموزشی در رشتههای حصیربافی، زره بافی، زیور آلات تکهدوزی، نقاشی روی سفال در سالن شماره ۷ محل برگزاری نمایشگاه قطعی شده است. ضمن اینکه سایر دورههای آموزشی دیگر ویژه معاونان صنایعدستی سراسر کشور و مدیران دولتی در حوزههای بازاریابی و صادرات نیز برگزار خواهد شد.
مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: رونمایی از دستاوردهای معاونت صنایعدستی در چهار روز برگزاری نمایشگاه نیز از جمله برنامههای این ادارهکل خواهد بود که به ترتیب رونمایی از سند توسعه ملی صنایعدستی، رونمایی از مجوز تأسیس آموزشگاه آزاد صنایعدستی و هنرهای سنتی، رونمایی از سند زنجیره ارزش صنایعدستی و رونمایی از تفاهمنامه نیروی زمینی ارتش خواهد بود.
وی ادامه داد: امسال رویکردهای متفاوتی به نسبت سالهای گذشته در نمایشگاه ملی خواهیم داشت و امیدواریم تمامی هنرمندان کشور و علاقهمندان با زمینههایی که ایجاد شده بتوانند از توانمندیهای موجود در این نمایشگاه رضایت لازم را به دست آورند.
سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی از ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۹ در سالنهای ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ در محل دائمی نمایشگاهای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.