به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مصطفی حیدری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به برخی از پروژههای در حال اجرای مرکز استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه نظر تنگی در استان وجود دارد که وقتی برای حل مشکلی سرمایهگذاری دعوت میشود نظرتنگیها در مدیران و دستگاهها مانع فعالیت سرمایهگذاریها میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد به راکد ماندن برخی پروژههای ۲۵ و ۳۰ ساله اشاره کرد و افزود: الحمدلله کمربندی ۱۵ خرداد بعد از ۲۵ سال با داشتن مشکلات عدیده با ساختن شبانه این جاده طی ۲-۳ ماه کشاورزان مخالف احداث به پای میز مذاکره آمدند و منجر به ساخت بخشی از این کمربندی شد و امیدواریم فاز سه کمربندی نیز به زودی اجرایی شود تا به جاده خوزستان وصل شود.
وی بیان داشت: برای کنترل ترافیک شهر شهرکرد نیاز به ساخت ۸ زیرگذر و روگذر داریم که اولین آن تقاطع غیرهمسطح و پل روگذر طالقانی به کاشانی میباشد که پایان این ماه کلنگزنی میشود.
حیدری تاکید کرد: برای این پروژه ۱۴۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که قرار است پیمانکار محلی آن را ۹ ماهه تکمیل و اجرایی کند.
وی احداث کمربندی جاده نمایشگاه را یکی دیگر از اقدامات این دوره دانست و افزود: ساخت جاده شروع، زیرسازیها انجام شده و امیدواریم تا قبل از عید مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد به فعال کردن ۲۸ پروژه عمرانی در سطح اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مشکلات عمده مرکز استان مشکلات آبی است که بیشتر فضاهای سبز ما متاسفانه بخاطر این مشکل خشک شده است برای حل این مشکل مجوز استفاده از پساب بهرامآباد را دریافت کردیم و تا کنون پنج کیلومتر از ۸.۵ کیلومتر کلی لوله گذاری شده و از ابتدای سال آینده مورد استفاده قرار میگیرد تا مشکلات آبی فضای سبز شهر تا شهر حدی حل شود.
حیدری گفت: از ابتدای کار شورا تا کنون حدود ۳۹ دستگاه اتوبوس خریداری شده که ۱۷ دستگاه هنوز تحویل نشده است و از مراجع قانونی پیگیر تحویل هستیم، همچنین ماشینآلات جادهسازی بیل و لودر و ... هم خریداری شده که هزینه کل این بند ۱۵۰ میلیارد تومان است.
وی بیان داشت: دولت از سال ۹۰ هزینهای به شهرداری برای اجرای پروژهها نداده است و ما برای اجرای پروژهها ۵۰ فرصت سرمایهگذاری به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان ایجاد کردهایم، از جمله سرمایهگذاری پارک ایرانیان در ضلع غربی پارک ملت به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان بود که تا ۲-۳ ماه آینده مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد افزود: طبق آخرین سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرکرد بالای۲۲۰ هزار نفر گزارش شده است، اما طبق آماری که ما داریم کار میکنیم جمعیت ۱۹۴ هزار نفر است که از استاندار خواستیم سرشماری طبق قانون هر پنج سال انجام بشود تا ما جایگاه خود را در مرکز استان مشخص کنیم.
حیدری با بیان اینکه این کارها در سطح ش ررخوب است و ادامه آنها بستکی به توان مدیران دارد، اظهار کرد:دست ما در جیب مردم است و بودجه یک هزار و ۶۸۰ میلیاردی که ما در سال ۱۴۰۳ تصویب کردیم کمک مردم بوده و ۳۰۰ـ۴۰۰ میلیارد آن فروش زمین است که متأسفانه قیمت زمینها پایین است و کسی هم برای خرید مراجعه نمیکند که ما مجبور هستیم این مبلغ را از جای دیگر محقق کنیم.
وی بیان داشت: مشکل عمده ما قوانین هستند و قانونهای شهرداری به روز نیستند و برای سالهای ۱۳۳۹ و ۱۳۴۰ هستند که این خود برای مردم مشکلاتی را به وجود میآورد.
حیدری گفت: طرح جامع شهری حدود ۱۸ سال بود که این وظیفه بر عهده راه و شهرسازی قرار گرفته بود و از سال ۹۶ مشاور طرح گرفته شده بود و کاری صورت نگرفته بود که امسال این طرح مصوب شد و بعد از ۱۸ سال در شهرکرد که دومین شهر گران زمین است، ۲۴۰ هکتار از زمینهای شهر جز حریم و محدود شهری اضافه شد تا بتوانیم شهر را از طریق ساختمانسازی توسعه دهیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، ششمین دوره شورای اسلامی شهر شهرکرد تا کنون ۳۰۸ جلسه علنی و غیرعلنی با بیش از ۱۵۰۰ مصوبه برای حل مشکلات مردم در حوزههای مختلف بودجه، ناوگان حملونقل عمومی و .. تشکیل شده است.
شورای اسلامی شهر داری ۷ کمیسیون تخصصی است که هر کمیسیون بیش از ۷۰-۸۰ جلسه در راستای حل مسائل تخصصی شهر برگزار کردهاند.