به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گروهی از سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال که «ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا را به دستکاری قیمتهای دوج کوین متهم کرده بودند، اکنون تصمیم گرفتهاند از درخواست تجدیدنظر پیرامون حکم قبلی درباره این پرونده صرفنظر کنند. آنها در ابتدا به دنبال غرامت ۲۵۸ میلیارد دلاری بودند و شکایت خود را چندین بار در طول دو سال اصلاح کردند.
حدوداً دو سال قبل سرمایهگذاران دوجکوین ثروتمندترین فرد جهان و شرکت تسلا را متهم کردند که با کلاهبرداری و معاملات داخلی قیمت دوجکوین را کنترل میکنند. اکنون براساس گزارش رویترز، این سرمایهگذاران از درخواست تجدیدنظر در این پرونده صرفنظر کردهاند. آنها همچنین درخواست تحریم وکلای ماسک به ادعای دخالت در درخواست تجدیدنظر را پس میگیرند. از سوی دیگر، ایلان ماسک و تسلا نیز درخواست خود برای تحریم وکیل سرمایهگذاران را پس گرفتند.
بهطورکلی هر دو طرف موافقت کردهاند که درخواستهای خود را برای تحریم وکلای یکدیگر پس بگیرند. سرمایهگذاران قبلاً درخواست تحریم علیه وکلای ماسک کرده بودند و آنها را به دخالت در روند استیناف متهم کرده بودند. درهمینحال، ایلان ماسک و تسلا درخواستی برای تحریم وکلای سرمایهگذاران به دلیل پیگیری پروندهای «بیهوده» با تئوریهای حقوقی دائماً درحال تغییر، با هدف «اخاذی» ارائه کرده بودند. درخواست هر دو طرف در دادگاه فدرال منهتن ثبت شده است و اکنون در انتظار تأیید قاضی است.
این شکایت ادعا میکند که پستهای توییتر ماسک و صحبتهایش در یک برنامه تلویزیونی روی قیمت دوجکوین تأثیر گذاشته بود. قاضی پرونده نیز گفته بود که سرمایهگذاران نمیتوانند تقلب در اوراق بهادار را با تکیه بر توییتهای ماسک اثبات کنند. سرمایهگذاران در ابتدا به دنبال غرامت ۲۵۸ میلیارد دلاری بودند و شکایت خود را چهار بار طی دو سال اصلاح کردند.
درکل نام ایلان ماسک با دوجکوین گره خورده است؛ هفته گذشته «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور منتخب آمریکا، گفت ایلان ماسک را به سِمت رهبری «وزارت بهرهوری دولت» منصوب میکند. سرواژه وزارت بهرهوری دولت میشود دوج یا DOGE. تشابه نام این وزارتخانه با رمزارز دوجکوین در شبکههای اجتماعی بازخوردهای زیادی داشته است.