به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد هادی موذن ۲۸ آبان در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه نمایشگاه جهادگران علمی در استان برپا میشود، اظهار کرد: فعالیت دبیرخانه نمایشگاه اختراعات و ابتکارات بسیج از چند ماه گذشته آغاز شده است.
مسئول بسیج علمی و پژوهشی مازندران، افزود: فعالیت نمایشگاه جهادگران علمی مازندران از ساعت هشت صبح روز چهارم آذرماه آغاز و تا عصر روز دوشنبه با تجلیل از فعالان این عرصه پیگیری میشود.
موذن با اعلام اینکه ۳۲ طرح فناورانه در نمایشگاه جهادگران علمی عرضه میشود، افزود: با توجه به محدودیت مکانی ۱۶ غرفه برای نمایشگاه امسال پیشبینی شده است.
وی با اعلام اینکه نمایشگاه جهادگران علمی استان مازندران در سالن ارشاد مرکز استان مازندران برگزار میشود، خاطرنشان کرد: طرحهای متعدد حمایتی از نخبگان را در سال جاری پیگیری کردیم.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران، ادامه داد: در طرح باقرالعلوم هشت طرح مصوب شده که اقدامات لازم برای حمایت از آنها در برنامه کاری قرار گرفته است.
موذن یادآور شد: در طرح حمایتی سازمان بسیج علمی استان مازندران نیز هشت طرح دیگر که مربوط به نظام مسائل استان است، مورد حمایتهای مادی و معنوی قرار گرفتند.
وی با اشاره به سابقه فعالیت بسیج علمی در مازندران از همکاری بیش از ۱۸۰۰ نخبه با این سازمان در بخشهای مختلف خبر داد.
مسئول سازمان بسیج علمی مازندران از برنامهریزی برای افزایش تعداد مراکز رشد در ۲۲ شهرستان استان خبر داد و گفت: ساز و کار ایجاد مراکز رشد در همه شهرستانها وجود دارد و بر اساس برنامه زمینه سازی برای توسعه مراکز رشد از رامسر تا گلوگاه در حال انجام است.
وی با اعلام اینکه یکی از دغدغههای جدی سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران شناسایی و ارائه طرح برای نظام مسائل استان است، افزود: مراکز رشد در هر شهرستان متناسب با نیازهای بومی ایجاد میشود.
موذن تصریح کرد: در حوزه پسماند و زباله اقدامات موثری توسط نخبگان انجام شده و برخی از طرحهای ارائه شده نخبگان برای ساماندهی این امر مورد حمایت قرار گرفته است.