به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از فون آرنا، اندروید ۱۵ پشتیبانی از ارتباط ماهوارهای را فراهم میکند، اما این ویژگی به شرکت مخابراتی ارائه کننده سرویس متکی است. با توجه به آنکه شرکت «تی موبایل» از سرویس اینترنت ماهوارهای استارلینک پشتیبانی میکند، به نظر میرسد گوگل نیز سعی دارد هرچه سریعتر ویژگی مذکور را در «گوگل مسیجز» فعال کند.
ارتباطات مبتنی بر ماهواره سبب میشوند محاورات حتی در مکانهایی که اینترنت موبایل یا سیگنال وای فای وجود ندارد، همچنان برقرار بماند. طبق افشاگریهایی که از ماه آوریل انجام شده، کاربران میتوانند به طور مستقیم از گوگل مسیجز به ماهواره متصل شوند.
هرچند این ویژگی به طور رسمی ارائه نشده، اما نشریه «اندروید اتوریتی» مدعی شده که قادر به فعالسازی قابلیت مذکور شده و ظاهر آن را نمایش داده است. طبق ادعای این نشریه هنگامیکه قابلیت مذکور راه اندازی شود، در صورت قطع شدن ارتباط فرد با شبکههای ارتباطاتی زمینی، یک پنجره پاپ آپ در اپ گوگل مسیجز ظاهر میشود و از کاربر میپرسد که آیا تمایلی دارد به اینترنت ماهوارهای متصل شود تا پیامک ارسال و دریافت کند یا خیر.
البته پشتیبانی این ویژگی کامل نیست. به عنوان مثال هرچند ارسال و دریافت پیامک بین دو نفر در حال حرکت امکانپذیر است، اما ارسال پیام گروهی ممکن نیست.
طبق گزارشهای پیشین، مدت زمان ارسال پیامک با کمک ماهواره ممکن است در مقایسه با سیستمهای ارتباطاتی زمینی مانند وای فای طولانیتر باشد و نمیتوان عکس و ویدئو ارسال کرد. همچنین آسمان باید صاف باشد تا ارتباط اینترنت ماهوارهای برقرار شود و ثابت بماند.
سرویس اینترنت ماهوارهای فقط برای ارسال پیامکهای اورژانسی نیست بلکه به فرد اجازه میدهد به هر کاربر دیگری پیامک بفرستد.