به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، داوود خسروی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال مقاوم سازی ۱۲ هزار و ۴۰۰ واحد مسکن روستایی استان در دستورکار قرار گرفت که تاکنون ۹ هزار و ۹۰۰ واحد موفق به دریافت وام شدند و در مراحل گوناگون ساختوساز قرار دارند.
وی گفت: از مجموع ۹ هزار و ۹۰۰ واحد روستایی گلستان، چهار هزار و ۸۰۰ واحد پروژههای جدید و پنج هزار و ۱۰۰ واحد بخش متمم (نیمه تمام) از سالهای گذشته است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان افزود: این استان ۲۲۸ هزار واحد مسکن روستایی دارد که تاکنون ۱۲۶ هزار واحد معادل ۵۵ درصد مقاوم شد و ۱۰۲ هزار واحد معادل ۴۵ درصد کم دوام و نیازمند مقاومسازی است.
خسروی بیان کرد: به هر واحد مسکونی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت میشود که با تاکید دولت چهاردهم برای سال آینده سقف این وام به چهار میلیارد ریال افزایش یافت.
مدیر کل بنیاد مسکن گلستان با تاکید بر اهمیت ساخت مسکن مقاوم برای کاهش خسارات حوادث طبیعی مانند زلزله در استان، گفت: با تداوم ساخت و سازها تا چند سال آینده تعداد مسکنهای غیرمقاوم در مناطق روستایی استان به حداقل خواهد رسید.
وی از همکاری بانکها در پرداخت وام ساخت مسکن روستایی قدردانی کرد و افزود: ۶۰۰ مهندس ناظر و طراح بر فرایند ساخت مسکن روستایی در گلستان نظارت دارند.
خسروی با اشاره به امضای تفاهمنامه با کمیته امداد برای ساخت مسکن ویژه افراد تحت پوشش فاقد خانه، گفت: علاوه بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمکهای بلاعوض به افرادی که از طرف کمیته امداد معرفی شوند، پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: امسال کمیته امداد ۲۹۷ فاقد خانه را به بنیاد مسکن گلستان معرفی کرد که تاکنون ۲۷۰ نفر موفق به دریافت وام و آغاز ساخت خانه شدند.
گلستان ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی دارد و ۴۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفری این استان، در روستاها ساکن هستند