به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سید محمد علی کشمیری، شهردار بجنورد در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: کارخانه کمپوست بجنورد که ۱۲ سال راکد بود، اما اینک آماده فعالیت میباشد و منتظر تصمیم مدیران استان در حوزه کلانتر هستیم.
وی با اشاره به افزایش میزان آسفالت بجنورد، افزود: میزان آسفالت نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از دو و نیم برابر افزایش داشته، اما آسفالت شهری را وظیفه ذاتی خود میدانیم.
شهردار بجنورد با تاکید بر اینکه درآمدهای شهرداری ریالی و برخی هزینهها با دلار افزایش پیدا میکند، گفت: این امر مدیریت شهری بجنورد را سختتر میکند، زیرا با افزایش قیمت دلار تمایل به ساخت و ساز نیز کاهش پیدا میکند.
کشمیری در خصوص پروژه تقاطع غیر هم سطح میدان خرمشهر، بیان کرد: تا زمانی که اعتبارات این پروژه تامین نشود، آن را آغاز نمیکنیم، زیرا تاخیر در اجرای پروژه بار ترافیکی دارد؛ اکنون تامین بودجه در اختیار بانکهای عامل است و قول مساعد داده شده.
وی افزود: پروژه شهربازی دو بار به فراخوان گذاشته شد، اما سرمایه گذاری اعلام آمادگی نکرد، زیرا هزینههای راه اندازی نیازمند پول نقد است ولی درآمدها طولانی مدت حاصل میشود.
جمشید عین بیگی، رییس شورای شهر بجنورد نیز در این جلسه اظهار داشت: در ابتدای شروع به کار شورای ششم، بودجه شهرداری ۴۰۰ میلیارد تومان بود که این عدد در سال ۱۴۰۳ به ۱،۶۱۰ میلیارد تومان رسیده است.
وی با اشاره به برگزاری بالغ بر ۲۰۰ جلسه رسمی شورای شهر بجنورد، افزود: در حوزه عمران و شهرسازی با گروههای مختلف تخصصی، جلسات متعددی انجام شده و امروز وقتی به شهر نگاه کنیم، اثری از فعالیت مدیریت شهری میبینیم.