به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری دانشجو، جلال زاده، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت خارجه در اختتامیه نخستین همایش بینالمللی «طوفان الاقصی و غزه؛ روایتها و واقعیتها» گفت: باید رسانه را نیز به میدان و دیپلماسی اضافه کرد؛ چه بسا اگر رسانه در کنار این دو نباشد این دو موفق نخواهند شد.
وی افزود: شما در اتفاقات ۱۴- ۱۵ ماه گذشته دیدید که جایی که میدان جلو بود دیپلماسی پشت سر آن بود و جایی که دیپلماسی پیشرو بود در مذاکرات و در سفرهایی که مسئولین سیاست خارجی
به منطقه انجام میدادند و بازدارندگی دیپلماسی ایجاد میکردند؛ شما دیدید به عینه که اگر این دو در کنار هم بدون فاصله و دوئیت قرار بگیرند چه میوه شیرینی ما میتوانیم حاصل بکنیم.
جلال زاده ادامه داد: ما امروز به لطف الهی هیچ فاصلهای در عرصه عمل و نظر بین دیپلماسی و میدان و رسانه در عرصه سیاست خارجی نداریم؛ همه فرماندهان میدان و همه مجاهدان عرصه دیپلماسی با یک هم رایی و با یک توافق و با یک تشریک مساعی مسائل سیاست خارجی را مدیریت میکنند.
معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: وزیر خارجه اعتقاد دارند وزارت خارجه، وزارت خارجه مقاومت هست. ما تنها تریبون جبهه مقاومت در جهان هستیم.
جلال زاده اظهار کرد: در سازمان ملل و در تمامی سازمانهای بینالمللی به جز جمهوری اسلامی شما کمتر کشوری را پیدا میکنید که از مکتب مقاومت و از جریان مقاومت حمایت بکند این عرض ما نیست بلکه فرمایش رهبران و مجاهدان جریان مقاومت است؛ این یعنی دیپلماسی در خدمت مکتب و جریان مقاومت قرار دارد.
وی بیان داشت: در سفری که به لبنان داشتم وزیر خارجه لبنان از ما میخواست که در سازمان ملل و در ژنو از برخی از مسائل منطقه و حتی لبنان دفاع بکنیم.
وی تصریح کرد: تریبونی که امروز در اختیار جمهوری اسلامی در اختیار دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی در مجامع جهانی در پیمانها در ائتلافها وجود دارد تریبون جریان مقاومت است که اعلام موضع میکنند.