به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی غیاثی پور روز دوشنبه بابیان اینکه که بازدید وتعمیرات واحدهای این نیروگاه که با تولید نیز، همزمان بوده رو به پایان است، اظهار کرد: نیروگاه ری با استفاده از توان متخصصان پرتلاش و جهادگر خود توانسته است با وجود تعمیرات ۲۰ واحد تولید انرژی از ظرفیت واحدهای اتمام یافته خود برای تولید انرژی به طور مطلوبی استفاده کند.
وی با اشاره به این موضوع که تعمیرات پیشگیرانه وپایش واحدهای تولید انرژی به صورت دقیق و با جدیت در حال انجام است، حفظ و تقویت سطح آمادگی واحدهای تولیدی این نیروگاه را برای تابستان آینده یکی از مهمترین برنامه های نیروگاه برشمرد.
به گفته این مسئول نیروگاه ری در حال حاضر با ۲۰ واحد گازی مولد برق با ظرفیت های متنوع و مجموع توان نامی تولید ۷۲۲ مگاوات در خدمت شبکه سراسری برق کشور است.
نیروگاه گازی ری در زمینی به مساحت ۵۲ و نیم هکتار در هفت کیلومتری مرکز شهرستان ری در نزدیکی پالایشگاه تهران قرار دارد، این نیروگاه در بدو تاسیس (۱۳۵۶) با نصب ۴۴ واحد توربین گازی با ظرفیت اسمی ۱۳۷۱ مگاوات در ۲ تیپ جنرال الکتریک و وستینگهاوس با تولید ۲۰ درصد برق مصرفی کشور شروع بکار کرد.