به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرپرست سازمان شیلات ایران شامگاه پنجشنبه در آیین افتتاح مجتمع پرورش ماهی در قفسهای دریایی شرکت آبزیستان تنگستان، گفت: طرح پرورش ماهی در قفس در سواحل خلیج فارس در راستای سیاستهای اقتصاد دریا محور است.
حمزه رستم پور یادآور شد: سازمان شیلات در حمایت از سرمایهگذاران طرحهای مهمی تدوین و عملیاتی کرده است.
وی تصریح کرد: بهره برداری از فاز سوم طرح پرورش ماهی در قفس در شهرستان تنگستان ظرفیت تولید ماهی در استان بوشهر را افزایش داده است.
رستمپور با تاکید بر تسهیل گری و رفع موانع تولید پروژه های شیلاتی ادمه داد: این طرح با ظرفیت تولید یکهزار تن ماهی در سال استفاده بهینه از طرح های اقتصاد دریا محور است.
سرپرست سازمان شیلات ایران افزود: این طرح زمینه اشتغال ۴۰ نفر بهصورت مستقیم را فراهم کرده است.
وی گفت: استان بوشهر با توجه به در اختیار داشتن سواحل طولانی با خلیج فارس یکی از استانهای پیشرو در آبزیپروری و فعالیتهای شیلات به ویژه پرورش ماهی در قفس است.
رستمپور افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده طرحهای پرورش ماهی در برنامه هفتم توسعه افزایش قابل توجهی مییابد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: بوشهر بهعنوان قطب تولید میگو پرورشی از ظرفیت بالایی در عرصه پرورش ماهی نیز در سواحل خلیج فارس برخوردار است.