به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری در خطبههای نماز جمعه این هفته اظهار کرد: یکی از معضلات استان قزوین آب است، در بخشی از مناطق استان عمق چاه به ۲۰۰ و بیشتر رسیده و اگر تداوم یابد، مشکلات افزایش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: مسأله آب و دشت قزوین علاوه بر اینکه دغدغه مقام معظم رهبری است، امروز به واسطه کمبود آب با مشکلات جدی روبرو بوده و با نزدیک شدن به فصل گرم به خصوص تابستان مشکلات افزایش خواهد یافت.
حجت الاسلام والمسلمین ادامه داد: مردم باید صرفه جویی کنند، متاسفانه بیشتر ما اسراف کار هستیم که مغایر با کلام قرآن است، با این نکته که فصل دعواهای سیاسی به اتمام رسیده و باید در کنار یکدیگر معقولانه تفکر کنیم.
امام جمعه قزوین گفت: اگر قرار است آب از سد طالقان و الموت به قزوین کشیده شود، بیاییم برادرانه و دوستانه کنار یکدیگر بنشینیم و با همفکری کمک کنیم تا مشکلات را برطرف کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری به مناسبت ولادت حضرت ولی عصر (عج) اشاره کرد و یادآور شد: همه ما باید برای آباد شدن مملکت امام زمان (عج) تلاش کنند و در عصر غیبت باید تلاش کنیم تا زمینه ظهور آن حضرت فراهم شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال و سالروز چهل و ششمین پیروزی انقلاب اسلامی در یک هزار و ۴۰۰ شهر و ۳۴ هزار روستا پرشور ظاهر شدند و جمعیت ما ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت.
امام جمعه قزوین افزود: ما به خوبی می دانیم که گله مندی هم وجود دارد، مقام معظم رهبری نیز فرمودند که اگر مردم در راهپیمایی شرکت می کنند، به خاطر پایبندی خودشان به نظام اسلامی است، وگرنه از مسئولان رضایت ندارند و موضوع گرانی و تورم باید برطرف شود.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از بانک ها با خلق نقدینگی بر تورم کشور می افزایند، الان روسیه درحال جنگ است و ۸۰ درصد منابع نفتی صرف مسائل نظامی می شود، به شدت هم مورد تحریم قرار گرفته است، اما با این حال تورم زیر ۱۰ درصد دارد و یکی از کارهای انجام شده در این کشور تعطیل کردن حدود ۶۰۰ بانک خصوصی است که برای کشور مشکل ایجاد می کرد.
امام جمعه قزوین یادآور شد: اگرچه وجود برخی از بانک ها کمک کننده و یاریگر هستند، اما برخی دیگر بنگاه داری کرده و موجب افزایش تورم می شوند و لذا از مسئولان می خواهیم که به شدت با این بانک ها مقابله کنند.
وی اضافه کرد: رئیس جمهور محبوب ما در ۲۲ بهمن سخنرانی خیلی خوبی داشتند و گفتند ما نسبت به صداقت آمریکا اطمینان نداریم و ملت ایران هرگز تسلیم فشارهای آمریکا نخواهد شد، همچنین آقای عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نیز گفتند که فرمایش مقام معظم رهبری هوشمندانه و منطقی است و ما هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم و کشوری که تن به چنین مذاکراتی بدهد باید به تسلیم شدن تن دهد.