به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس علی آبادی یکشنبه در حاشیه آئین آغاز عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهر فسا، اظهار کرد: بهره وری و مصرف بهینه آب ضرورت دارد البته پس از آن اقداماتی دیگر از جمله بازچرخش آب در دستور کار است که صنایع به سمت استفاده از آب های غیرمتعارف هدایت شوند.
وی بر اجرای برنامههای مدیریت تقاضا و مصرف تاکید کرد و افزود: باید از منابع آب موجود صیانت و در استفاده از ابزارهای و وسائلی که آب سالم و بهداشتی را با کمترین هدررفت به مشترکین میرساند استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس نیز در این مراسم گفت: این شرکت با هدف افزایش سطح بهداشت عمومی و جلوگیری از آلودگیهای زیستمحیطی، از سال ۱۳۹۲ با همکاری بانک توسعه اسلامی طرحهای گسترده ای را جهت دفع بهداشتی و اصولی فاضلاب شهری در ۶ شهر استان فارس از جمله شهر فسا با تامین اعتباری بالغ بر ۱۴۳/۷ میلیون یورو آغاز کرد.
علی شبانی افزود: در شهر فسا، تاکنون ۹۶ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب از محل اعتبارات عمرانی دولت اجرا شده است.
وی گفت: عملیات اجرایی پروژه های فاضلاب شهر فسا مشتمل بر احداث تصفیه خانه، تکمیل شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب پس از برگزاری تشریفات مناقصات و انتخاب پیمانکاران ذیصلاح، از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس عنوان کرد: در همین راستا عملیات اجرایی تکمیل فاز یک و ۲ شبکه جمعآوری فاضلاب شهر فسا به طول ۱۳۲ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.
شبانی افزود: عملیات احداث تصفیهخانه فاضلاب شهر فسا با ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب در شبانهروز و با روش تصفیه لجن فعال MLE، با اعتباری بالغ بر ۵۷۶ میلیارد تومان امروز و با دستان وزیر نیرو آغاز میشود.