به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عیسی حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این کهگیلویه و بویراحمد گفت: با همکاری دادگستری و دادستان مرکز استان، امور مالیاتی، اتاق اصناف و پلیس اقتصادی شناسایی کانونهای آلوده و جرم خیز در حوزه اقتصادی استان به ویژه در حوزه طلا و جواهر و افرادی که اقدام به تشکیل بازار زیر زمینی و معاملات طلا و جواهر میکردند در دستور کار قرار گرفت.
حسنی با بیان اینکه این افراد سود جو طلای دست دوم و بدون فاکتور با عیار پایین خرید و فروش میکردند افزود: تا به امروز ۱۸ پرونده با مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان با عنوان پولشویی و فرار مالیاتی برای این افراد تشکیل و برای برخورد قضایی به دادستان مرکز استان تحویل داده شدند.
وی ادامه داد: با همکاری بانکهای عامل همه تراکنشهای مالی این افراد جمع آوری شده و براساس میزان مبالغ این تراکنشها اقدام قضایی میشود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: پس از ثبت کیفری این پروندهها اقدامات قضایی و قانونی برای استیفای حقوق مردم و حقوق دولت در حوزه مالیاتی و برخورد با مجرمان اقتصادی صورت میگیرد.
حسنی به شهروندان توصیه کرد: از آنجایی که طلا بدون فاکتور و ارائه شده در بازارهای زیر زمینی احتمال سرقتی بودن فروش مال غیر وجود دارد از خرید چنین کالاهایی به بهانه ارزان بودن خودداری کنند.