به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار سعید منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا، ظهر امروز در آیین افتتاح و راهاندازی مرکز مشاوره آرامش غرب استان البرز اظهار کرد: این مرکزشصتمین مرکز مشاوره و مددکاری پلیس در کشور است.
وی افزود: هزار و ۱۱۴ دایره مشاوره و مددکاری در کلانتریهای سراسر کشور فعالیت دارند و خدمات مشاورهای به هموطنان ارائه میدهند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از یک میلیون پرونده به دوایر مددکاری کلانتریها و مراکز مشاوره ارجاع شده است، گفت: با تلاش همکاران ما حدود ۶۹ درصد این پروندهها به صلح و سازش ختم شده و از ورود به دایره قضایی جلوگیری شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر این پروندهها مربوط به منازعات خانوادگی است، خاطرنشان کرد: شاید یکی از دلایل این موضوع کاهش فرصت گفتوگو در بین اعضای خانواده باشد، به همین دلیل از همکارانمان در مراکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتریها خواستهایم که فرصت صحبت کردن را به مراجعهکنندگان بدهند تا بتوانند مسائل خود را با مشاوران در میان بگذارند.
سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مشکلات خانوادگی، در صورت طرح صحیح از طریق گفتوگو، قابل حل هستند، عنوان کرد: این امر نیازمند آموزشهای بیشتر از سوی روانشناسان و مشاوران مجرب است که باید در مدارس، ادارات و سایر مکانهای موردنیاز ارائه شود.
وی با اشاره به نقش ویژه مددکاران انتظامی در جامعه بیان کرد: مددکاران نیروی انتظامی علاوه بر وظایف تعریفشده خود در مداخله حرفهای برای حل تنشها و تعارضات بینفردی شهروندان بهویژه در مسائل خانوادگی نقش مؤثری ایفا میکنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در پایان از تمامی افرادی که در راهاندازی این مرکز نقش داشتند قدردانی کرد و برای آنها از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون خواست.