به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز سهشنبه ۷ اسفند به دلیل نگرانیهای ناشی از تحریم نفت ایران و کاهش عرضه جهانی، افزایش پیدا کرد.
نفت برنت دریای شمال با ۳۸ سنت معادل ۰.۵ درصد به ۷۵ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۷ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۷۱ دلار و ۱۷ سنت رسید.
روز گذشته همزمان با خبر ازسرگیری صادرات نفت عراق قیمت نفت کاهش یافت. اما تحریمهای جدید ایالات متحده آمریکا که یک شبه علیه ایران اعلام شد، قیمتها را افزایش داد.
دونالد ترامپ روز دوشنبه تحریمهای جدیدی را علیه ایران وضع کرد. این موارد شامل بیش از ۳۰ کارگزار، اپراتور نفتکش و شرکت کشتیرانی است که به دلیل نقش داشتن در حمل و نقل نفت ایران، مورد تحریم واقع شدهاند. رئیسجمهور آمریکا در ادعایی مطرح کرده است که میخواهد صادرات نفت ایران را به صفر برساند.
براساس گزارش اوپک، ایران با تولید ۳.۲ میلیون بشکه در روز در ژانویه، سومین تولیدکننده بزرگ در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است. قیمت نفت ایران در سبد اوپک روز گذشته با ۳۷ سنت معادل ۰.۵۰ درصد کاهش به قیمت ۷۴.۰۶ دلار در هر بشکه رسید.
علاوه بر این، برخی تحلیلگران اعتقاد دارند که افزایش تقاضا در غرب نیز بر افزایش قیمتها تاثیرگذار بوده است.