به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، دکتر روحالله شکری سهشنبه در گفت وگوی رسانهای اظهار کرد: مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و تجهیزات هستند و در همین راستا سه باب نانوایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و مصرف جوش شیرین، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شدند.
وی افزود: همچنین یک باب آشپزخانه بیرون بر به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شد.
شکری گفت: پرونده متخلفین بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
وی با اشاره به نقش و مشارکت مردم در نظارت بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرستان آبادان تاکید کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند و با قید فوریت با متصدیان بی توجه نسبت به رعایت موازین بهداشتی، برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت مراکز آنها جلوگیری میشود.