به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرکز مدیریت راههای کشور اعلام کرد: محور قدیم چالوس – مرزن آباد (مسیر رفت و برگشت) تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه چالوس – مرزن آباد و بالعکس بر قرار است.
همچنین تردد روان در محورهای چالوس ، فیروزکوه ، هراز ، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت) در جریان است.
ضمنا محور چالوس دارای بارش برف در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
در سایر محورها، ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران محدوده مهرویلا و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، ترافیک سنگین در محور پاکدشت – تهران محدوده شهرک صنعتی خاوران و ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران محدوده رضی آباد و شهرقدس در جریان است.
همچنین بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های مازندران، اصفهان، فارس، همدان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان و نیز بارش باران در برخی از محورهای استان های چهارمحال و بختیاری، کرمان، مرکزی، ایلام، کرمانشاه و یزد مشهود است.