به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با انعقاد تفاهمنامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و استانداری مازندران و به منظور اجرای سیاستهای حمایتی و گسترش خدمات بیمهای در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته و بهویژه روستاها، ۱۵ هزار باب واحد مسکونی مستقر در مناطق روستایی سراسر استان مازندران بیمه حوادث و آتشسوزی شدند.
مدیرعامل بنیاد برکت در مراسم امضای این تفاهمنامه خاطرنشان کرد: در حوادث و بلایای طبیعی که بهطور معمول و به شکل سالانه در کشور اتفاق میافتد، خانههای روستایی که عموما با یک معماری سنتی ساخته شده و استحکام لازم را ندارند بیشترین آسیب را میبینند.
محمد ترکمانه ادامه داد: بر همین اساس، تدبیری اندیشیده شده تا با همکاری بنیاد برکت و استانداریهای سراسر کشور، فاز جدیدی از بیمه خانههای روستایی ایجاد شود تا اگر این منازل بر اثر بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و ... آسیب دیدند خسارت آنها به صورت نقدی جبران و پرداخت شود.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا امروز ۵۰۰ هزار خانه روستایی در ۸ استان کشور تحت پوشش بیمه حوادث و آتش سوزی برکت قرار گرفتهاند و امروز نیز با انعقاد تفاهمنامه با استانداری مازندران ۱۵ هزار واحد مسکونی در روستاهای این استان بیمه میشوند.
ترکمانه در تشریح جزئیات پرداخت خسارت به آسیبدیدگان گفت: بیمه برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام به هر یک از خانههای روستایی آسیبدیده تحت پوشش، در برابر حوادثی از جمله زلزله، سیل، آتشسوزی، توفان، صاعقه، انفجار، طغیان رودخانهها، توفان، تندباد، گردباد، رانش و فرونشست زمین تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۷۰ میلیون تومان برای بازسازی و مرمت بنا و ۳۰ میلیون تومان جهت جبران اثاثیه آسیبدیده خسارت پرداخت میکند.
وی یادآور شد: از ظرفیت کل بیمهای کشور استفاده شده است تا در صورت بروز حوادث طبیعی، خسارات وارد شده به روستاییان جبران شود.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به وقوع سیل و زلزله در استانهای هرمزگان و خوزستان در ابتدای سال اظهار داشت: در این دو حادثه نزدیک به ۱۰۰۰ خانه روستایی در این استانها آسیب دیدند که در مجموع ۱۳ میلیارد تومان خسارت به آسیبدیدگان پرداخت شد.
ترکمانه در پایان تاکید کرد: بنیاد برکت با هدف ایجاد و گسترش چتر حمایتی برای ساکنان روستاهای کشور و توسعه فرهنگ بیمه در این مناطق، نهضت بیمه حوادث خانههای روستایی در سراسر کشور را در دستور کار خود دارد.
استاندار مازندران نیز در این مراسم ضمن تمجید از اقدامات و خدمات بنیاد برکت در این استان گفت: مازندران یکی از استانهایی است که بیشترین تعداد روستا را در خود دارد.
سیدمحمد حسینیپور ادامه داد: علاوه بر تامین بیمه خانههای روستایی و انجام پروژههای عمرانی و زیربنایی در روستاها باید به فکر اشتغال روستاییان و به ویژه جوانان بود.
وی از اجرای طرح بزرگ گردشگری در روستاهای مازندران خبر داد و گفت: امیدواریم این طرح با مشارکت بنیاد برکت و در فاز اول در ۵۰۰ روستای استان مازندران به مرحله اجرا برسد.