به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نشستی با عنوان نوجوانان امروز ایرانی و چالیشهای آنها به بهانه گفتگو با عوامل برنامه «هم ارتفاع» در خبرگزاری دانشجو برگزار شد.
در این نشست ابتدا سردبیر برنامه هم ارتفاع با بیان این موضوع که ما در این برنامه در جست و جوی یافتن ادبیات ارتباط و گفتگو با نواجوانان هستیم افزود: وجه تمایز این برنامه با سایر تولیدات تلویزیونی در حوزه نوجوان گفتگو محور بودن و البته این است که رسالت خود را در ایجاد مفاهمه و درک بهتر بین بدنه کارشناسی و مسئولین کشور با نوجوانان میداند.
امین پویان راد در ادامه گفت: سعی کردیم در «هم ارتفاع» شرایط رو به رویی مستقیم میهمانان که بعضا از سیاستگذاران در حوزه های مختلف فرهنگی کشور هم هستند را مهیا کنیم.
راد در مورد روند محتوایی برنامه هم به خبرنگاران خبرگزاری دانشجو گفت: برنامه تا قسمت آخری که تا امروز پخش شده سعی کرده موضوعات مختلفی که در مسائل سیاسی و اجتماعی دارای اهمیت ویژه است در دستور کار خود قرار دهد و به گره ذهنی نسل نوجوان در مسائل دینی، مفاهیمی مثل آزادی، عدالت و حقوق زنان و همچنین مسائل فرهنگی و تبیین دستاورد های جمهوری اسلامی بپردازد.
سردبیر برنامه هم ارتفاع با اشاره به استقبال میهمانان از مخاطب نوجوان نیز گفت: ما هم با نوجوانان و هم با میهمانان و مسئولین در تعامل پیوسته و مستقیم در روند تولید برنامه هستیم و سعی کردیم شرایطی برای در میان گذاشتن مسائل مستقیم آن ها با کارشناسان و میهمانان مهیا کنیم. وی در مورد حضور متنوع نوجوانان در برنامه هم ارتفاع نیز ادامه داد: از همه قشرهای مختلف در طبقات اجتماعی متفاوت حضور نوجوانان را در برنامه داریم و برای این کار از مجموعههای تربیتی، مساجد و مدارس کمک گرفتیم.
راد در پایان با تأکید بر این موضوع که باید نسل نوجوان به عنوان فعالترین بخش جامعه را بسیار جدی بگیریم با اشاره به نقش آنها در اتفاقات اخیر کشور در همه جریاناتی که وجود داشتند گفت: افق و هدف نهایی ما دسترسی نوجوانان به صورت مستقیم به مسئولین کشور و طرح مطالبات خود از آنان و جدی تر گرفته شدن نظام مسئلهای آنها توسط سیاستگذاران به خصوص در حوزه های فرهنگی و اجتماعی است.
در ادامه این نشست قاسم اکبری تهیه کننده و کارگردان برنامه ارتفاع نیز در پاسخ به پرسش خبرنگار دانشجو در مورد فرم برنامه و چالشبرنامه سازی برای نوجوانان گفت: نوجوانان دارای دغدغههای طبیحی خود بر اساس تحصیل و آینده هستند مثل مدرسه، کنکور یا موضوعاتی از این دست که اصلا قصد ما پرداختن به این موضوعات در این برنامه نیست بلکه میخواهیم منعکس کننده نظرات نوجوانان در مسائل روز فرهنگی و اجتماعی باشیم.
کارگردان برنامه ارتفاع در ادامه گفت: نقطه نظر ما این بود که اگر نوجوانان از یک سنی به مسائل کلان نگاه کنند پس باید بستری باشد که بتوانند در مورد این مسائل اظهار نظر کنند و حتی مسائل را طرح کنند.
اکبری در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو که چرا از دکوری ساده با توجه به مخاطبتان استفاده کردید؟ گفت: ما دنبال اصالت گفتگو بودیم و نمیخواستیم چیزی در دکور یا صحنه آن را به چالش بکشد. وی در مورد ابتکار برنامه برای مخالفت و موافقت شرکت کنندگان نوجوان با نظر کارشناسان و مسئولین هم گفت: سعی کردیم با ایجاد این آیتم در برنامه هم برنامه را جذابتر کنیم و هم برای مسئول و میهمان این چالش را قرار دهیم تا از نظرات مختلف نوجوانان در حوزه های مختلف درکی پیدا کنند.
محمدرضا فهیمی مدیر تولیدات مرکز هنری رسانهای نهضت هم که برنامه «هم ارتفاع» از تولیدات این مجموعه است با حضور در این نشست گفت: نوجوان نسل امروز در بسیاری از امورد درک واق گرانه تری از مسائل پیرامون خود نسبت به بزرگسالان دارند. وی در مورد اقدامات مرکز رسانه ای نهضت در حوزه نوجوانان نیز ادامه داد: سعی می کنیم کاری زیر ساختی در حوزه تولیدات رسانهای نوجوانان داشته باشیم و به دنبال ایجاد فضاهای متنوع و متفاوت برای نوجوانان هستیم.