به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، ۸ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاههای استان قم طی نامهای خطاب به شورای شهرقم نسبت به عملکرد شهردار قم انتقاداتی را وارد کردند.
متن این نامه بدین شرح است:
از نظر من، هیچ کس مصونیت آهنین ندارد. همه در مقابل قانون و مسئولیتهاى خودشان پاسخگو هستند و باید جواب بدهند. امام خامنهای مدظلهالعالی ۲۲/۱۲/۱۳۷۹
اعضای محترم شورای شهرقم سلام علیکم چندی است درخصوص عملکرد جناب دکتر سقائیاننژاد شهردار قم که بیش از ۸ سال متصدی شهرداری قم میباشد سئوالات و ابهامات متعددی درخصوص کارکرد وی مطرح شده است. هنوز چگونگی انتصاب نامبرده به سمت شهرداری قم در سال ۱۳۹۴، تنها ۴ روز پس از برکناریاش از سِمَت شهرداری اصفهان در هالهای از ابهام است و تاکنون درخصوص طریقه انتصاب وی با این سرعت به سِمَت شهرداری قم آن هم فردی که یکبار از سِمَتی مشابه در اصفهان برکنار شده هیچ توضیحی داده نشده است.
در مدت اخیر اخبار ضد و نقیضی از عدم حضور شخص نامبرده از تاریخ ۱۱ خردادماه لغایت ۲۸ خردادماه سال جاری بدون کسب اجازه از اعضای شورای شهر و تصویب در صحن شورا به گوش رسیده که در راستای آن چندی از اعضای شورای شهر اقدام به طرح سئوال از شهردار نمودند که بنابه گفتهها ریاست شورای شهر قم از ارجاع موضوع به صحن شورا جلوگیری کرده است. فلذا درصورت تایید این موضوع گزارش دهید که بنابر کدام مفاد قانونی، به شهردار قم در یکی از مهمترین مناسبتهای ملی (۱۴ و ۱۵ خرداد) مرخصی داده شده که به تبع آن برای بسیاری از شرکتکنندگان در مراسم رحلت امام خمینی رحمه الله علیه ایجاد نارضایتی شد؟ چه کسی در این زمان مسئول و جایگزین وی در هماهنگی امور شهری بوده که آن فضاحت مدیریت شهری به بار آمد؟!
چندی پیش گزارشی از آمار بالای نارضایتی مردمی از شهرداری قم توسط سازمان بازرسی منتشر شد؛ آمارهایی که تحقیقات میدانی نیز آن را تا حدودی تایید میکند. اما گزارش شورای شهر قم در این خصوص چیست؟ چرا تاکنون هیچ واکنشی برای تایید یا رد آن از اعضای شورای شهر قم به گوش نرسیده است؟ چرا شورای شهر قم بدون احضار شهردار و طرح سئوال از وی با بیتفاوتی از کنار گزارشات خطرناک و قابل توجه سازمان بازرسی رد شده است؟ مگر شما نماینده مردم نیستید؟!
بلوار پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآله از زمان افتتاح به عنوان نقطه عطف فرهنگی در امر ظهور شناخته شد و مورد اهمیت قرار گرفت. اعضای شورای شهرقم که هریک به نوبه خود مدعی سربازی حضرت حجت و انقلابیگری هستند چگونه در برابر مجوزهای انبوه ساخت هتل در این بلوار سکوت کردند؟ اسنادی به دست آمده که حاکی است عرصه بلوک SW ۳۶ بلوار پیامبر اعظم به مساحت ۱۴۶۹۴ مترمربع با کاربری بوستان موضوعی با عنوان «بوستان علوم و فنون اسلامی» با مالکیت شهرداری قم به بهرهبرداری برسد بگونهای که نحوه ساخت آن ۱۰احداث ابنیه فرهنگی و علوم دینی و ۹۰بصورت استفاده عمومی باشد. اما دیدهها هیچ نشانی از استفاده عمومی از این عرصه را به تصویر نمیکشد چراکه دور تا دور این بلوک به دیوارهای محصور شده و ورودی آن نیز به گیت حفاظتی امنیتی تجهیز شده است (!)
آیا شهردار قم چنین بلوکی را با مساحتی بیش از ۱۴ هزار مترمربع به شخصی حقیقی واگذار کرده است؟ در این صورت شهردار قم با چه مجوزی کاربری بوستانی این عرصه را تغییر داده است؟ آیا شورای شهر قم هم در این تخلف قانونی شریک است؟! در هر مناسبت ملی و مذهبی این سئوال برای جریان دانشجویی بوجود میآید که مابهازای شهرداری قم به نسبت دیگر شهرها چیست؟ چه فرقی میان شهرداری امالقرای جهان اسلام با دیگر شهرها در مناسبتهای مذهبی وجود دارد؟ چرا شهرداری قم اینقدر در مولفههای فرهنگی و مذهبی ضعیف عمل میکند و عملکرد خود را محدود به چند عدد بنر در شوارع میکند؟ چرا باید عملکرد شهرداری قم در تداعی بخشی ماه مبارک رمضان از شهرداری پاریس ضعیفتر باشد؟! مگر غیر این است که ما مسلمان هستیم و آنها غیر مسلمان؟! شورای شهر قم چند بار در این باره شهردار قم را برای پاسخگویی به صحن فراخوانده است؟ سالها افراد بسیاری از مدیریت خوب منابع مالی توسط جناب سقائیاننژاد تعریف و تمجید کردند و در چند روز گذشته ریاست شورای شهر از پرداخت بموقع حقوق کارگران و مطالبات پیمانکاران تقدیر کرد، اما در روزهای گذشته به فاصله چند روز از این تعریف و تمجیدها شاهد اعتصاب رانندگان اتوبوسهای شهری شدیم. این چگونه مدیریتی است که توان تامین و پرداخت مطالبات ۱۰۰ نفر راننده را ندارد؟! شهردار و شورای شهرقم چه پاسخی در این زمینه دارند؟!
جریان دانشجویی بخصوص بسیج دانشجویی تابع نظرات علمی و کارشناسی است و به همین دلیل چرا شهردار قم زیربار پروژههای مهمی همچون منوریل که به گفته کارشناسان براحتی قابل بهرهبرداری و برطرف کردن نیازهای حمل و نقلی مردم است، نمیرود؟ ازطرفی به گفته کارشناسان و باتوجه به عدم تامین تجهیزات سیستم تهویه ویژه (ایستگاه A۹، A۱۰ و A۱۳) و به تبع آن عدم نصب هیچکدام از آنها و همچنین عدم تهیه سیستم سیگنالینگ و عدم نصب تجهیزات اعلان و اطفای حریق و...، انجام تست سرد و گرم مترو کارشناسی نیست، اما گمان میرود که مجموعه شهرداری قم اصرار دارد تا به هرقیمتی پروژهای همچون مترو را افتتاح کند. چرا؟ آیا همانطورکه رئیس قطار شهری قم اظهار کرده قرار است که همزمان با انتخابات مجلس، بهرهبرداری سیاسی از افتتاح ناقص مترو قم شود؟ از این جهت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قم آماده شنیدن پاسخ شما میباشد و انتظار میرود اعضای شورای شهر قم به عنوان نمایندگان مردم در امورات شهری، پاسخگوی سئوالات مطروحه و دیگر مطالبات باشند.
امضا کنندگان: بسیج دانشجویی دانشکدگان پردیس فارابی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم
بسیج دانشجویی دانشگاه شهاب دانش
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور
بسیج دانشجویی دانشگاه فنی حرفهای
بسیج دانشجویی دانشگاه باقرالعلوم
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید آیتالله مدنی