علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو در خصوص چالشهای شورای شهر اظهار داشت: روز شورا بزرگداشت یک رویکرد خردورزی جمعی است که متناسب با آرمان مردم سالاری دینی در گفتمان انقلاب اسلامی آن را بزرگ میداریم و سعی میکنیم که در مسیرش حرکت کنیم.
وی افزود: چالشهای شورا مثل تمام مجموعههای جمعی که میخواهد کار سیاست گذاری و نظارت انجام دهد است. همه در کنار یکدیگر و با نظرات و رویکردهای مختلف مینشینند و همه از دید خودشان میخواهند اصلاح انجام دهند و جلوی ایرادها را بگیرند و مجموعه اجرایی را که روی آن نظارت دارند را به سمت و سوی درست رهنمون کنند. همین باعث میشود که هرکس در مدل خودش، نظر خود را ارائه کند.
وی افزود: گاهی اوقات موضوعات بیرونی نیز بر اتفاقات داخلی شورا تاثیر میگذارد. برای مثال گاهی انتخاباتی پیش رو است و یا انتخاباتی را پشت سر گذاشته ایم و یا گاهی اوقات در رسانه فعل و انفعالاتی اتفاق میافتد که ممکن است روی نظر ما تاثیر داشته باشد.
سخنگوی شورای شهر در رابطه با بحث و دعواهای شورا اظهار داشت: زمانی که جمع در فضای شورا قرار میگیرد، تقوای جمعی خیلی مهم است. اینکه ما به کدام سو میرویم و نسبت به یکدیگر چه رابطهای میگیرم مهم است. چراکه ما برادران و خواهرانی هستیم که کنار یکدیگر، همه مان صاحب دغدغه هستیم و نمیتوانیم بگوییم هیچکدام از دوستان دغدغه ندارند و یا یکدیگر را محکوم کنیم.
وی افزود: به هر صورت، نسبت به چیزی که ما در شورا انجام میدهیم یک حرف است، و نسبت به چیزی که در عمل و اجرا در شهرداری انجام میدهد و ما ناظرش هستیم یک حرف دیگر. ما مسئولیم تا نسبت به آنچه که آنها خوب انجام میدهند و تلاش میکنند، تاییدگر و کمک کننده آنها باشیم، و در جایی که تصمیم اشتباهی در اجرا میگیرند، طبعا باید بر حذر بداریم، تذکر بدهیم و حتی موارد تندتر از این هم در قانون پیش بینی شده است.
نادعلی تاکید کرد: ما بین این دو لبه پشت بام که طبعا برای هر امری وجود دارد، باید در یک نقطه تعادلی قرار بگیریم. به اعتقاد من ما در شورا و هر مجموعه دیگری که خردورزی جمعی مردم سالار اتفاق میافتد، خودمان هستیم که باید خودمان را کنترل کنیم و بر خودمان نظارت کنیم.