مسئول سازمان بسیح دانشجویی گیلان دشمن شناسی و شناسایی طراحیهای دشمن را از مهمترین رسالتهای دانشجویی عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، غلامرضا ملک علیپور ظهر امروز در نشست فصلی مسئولان و جانشینان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان که در تالار شهید مطهری دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد، تصریح کرد: در انتخابات 92 هدف حول محور مسائل دانشجویی و مربوط به طبقات پایین جامعه است.
وی با اشاره به ویژگی های انتخابات 92 گفت: این دوره در حال اتمام است و افراد جدیدی وارد می شوند و این یک فرصت برای نظام است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه در انتخابات 92 مدیریت نیمه دوم دهه چهارم باید مدنظر باشد، ادامه داد: غبار آلود شدن اواخر دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد، حضور کاندیدای قدرتمند را می طلبد که فضا را تلطیف کند.
ملک علیپور مشارکت بالای انتخابات، برآوردهای سیاسی، اطلاعاتی و طراحی دشمن برای ایجاد یک فتنه بزرگ را یکی دیگر از ویژگی های انتخابات 92 دانست و گفت: دشمن با طراحی فتنه معتقد است که اگر فتنه منجر به موفقیت نشود نیز با توجه به فضای مطالبه گری و انقلابخواهی، هزینه نظام را بالا می برد.
وی گفت: فتنه 88 آتشی بود که در خرمن اندوخته سه دهه جریان چپ افتاد که به واسطه آن به چند دسته تقسیم شد؛ عده ای که در متن انتخابات با جریان فتنه بودند و وارد انقلاب مخملی شدند، عده ای که با اتخاذ دو موضع دو پهلو از فتنه گران برائت نجستند و نظام را نقد و فتنه گران را حمایت کردند و عده ای هم که از کاندیداهای اصلاح طلب حمایت کردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان تصریح کرد: دسته اول انتخابات را تحریم می کنند و از کاندیدای ساختار شکن حمایت می کنند و دسته دوم شرکت مشروط در انتخابات را با شعار انتخابات آزاد مطرح می کنند و دسته سوم در انتخابات حضور دارند و سیاست ما این است که از افراد اصولگرا حمایت کنیم.
ملک علیپور ویژگی های استراتژی جریان اصلاحات در انتخابات را تلاش برای رسیدن به وحدت رویه و فرار از تفرق وسیع با هدف پیروزی، تاکید بر میانه روی، تلاش برای تبرئه و انتخاب یک نفر به عنوان فصل الخطاب عنوان کرد.
وی ورود به قدرت با شرط پیروزی در انتخابات، تطهیر خود و عادی سازی تعاملات با حکومت، ایجاد هزینه و خدشه به مشروعیت نظام انتخابات در صورت عدم صلاحیت را از راهبردهای اصلاحات برشمرد و گفت: هدفشان این است که اگر موفق نشدند نظام را به چالش بکشانند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به تاکتیک های اصلاح طلبان گفت: آنها معتقدند که اشتباهات احمدی نژاد را پررنگ کنند تا جریان اصولگرایی و مشروعیت رهبری صدمه ببیند.
ملک علیپور تمرکز بر انتخابات شهر و روستا با هدف حفظ جایگاه در متن جامعه در صورت احتمال شکست در انتخابات و ورود کاندیدای درجه 2 را از دیگر تاکتیک های اصلاح طلبان عنوان کرد.
وی مشکلات پیش روی اصلاح طلبان را سردر گمی درونی به خاطر مشخص نبودن نحوه مواجهه با نظام، بی اتحادی به رهبری واحد در درون خود و نداشتن فصل الخطاب، ناامیدی در طرح گزینه درجه 2، عدم اطمینان از جایگاه اجتماعی و ترس از نفوذ و امکان رسیدن به رهبری واحد برشمرد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان در رابطه با راهبردهای جریان انحرافی گفت: آنها معتقدند که رای اکثریت روستا ها و شهرها با ماست و می خواهند که مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را اجرایی کنند تا باز تعریفی برای قدرت خود داشته باشند.
ملک علیپور گفت: جریان انحرافی اصرار بر این دارند که عیدانه از تدابیر رئیس جمهور بوده و معتقدند که دور احمدی نژاد را بگیرند و بعد از آسایش نظام، دولت و نظام را شلوغ کنند.
وی در ادامه در خصوص جریان اصولگرایی و انتخابات 92 گفت: راهبرد این جریان جلوگیری از کاهش مشارکت، تداوم گفتمان اصولگرایی و جلوگیری از پیروزی اصلاح طلبان و جریان انحرافی می باشد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان همسویی با رهبری و اصل قانون اساسی در مواقع فتنه و غبار آلود بودن فضا، نقد دولت و مجلس و جریان های سیاسی و خودی و ایجاد مرزبندی با جریان فتنه و انحراف، اعتقاد به محوریت روحانیت و فصل الخطاب بودن رهبری، حضور حداکثری در مجلس و دولت کنونی را از نقاط قوت جریان اصولگرایی عنوان کرد و گفت: تعدد نامزدها و خرد شدن توزیع آراء، پاسخ خواهی جامعه از اینان بخاطر اقدامات و عملکرد دولت، نبود گفتمان و حتی شعار پر قدرت، اختلاف درون گفتمانی و قرار گرفتن در حد فاصل گفتمان فتنه و انحراف از نقاط آسیب پذیر اصولگرایان است.
ملک علیپور در ادامه با اشاره به تاکتیک های اصولگرایان به راهبرد دشمن در اپوزیسیون در انتخابات 92 پرداخت و گفت: فتنه 88 به این دلیل با شکست مواجه شد که با طبقه متوسط جامعه همراه بود؛ از این به بعد باید به سمت طبقه تهیدست جامعه رفت.
وی تاکید بر جنبش دانشجویی و جنبش کارگری برای مباحث بعد از انتخابات با عنوان کلید واژه انتخابات آزاد، فشار اقتصادی و تورم، فشار در فضای کارگری و صنعتی، استفاده از ظرفیت احمدی نژاد برای مدیریت بر آشوب با استفاده از تحریک ها را از دیگر راهبردهای دشمن عنوان کرد.
مسئول بسیج دانشجویی در ادامه با تاکید بر رسالت دانشجویی گفت: دشمن شناسی و شناسایی طراحی های دشمن در فضای انتخابات از مهمترین رسالت های دانشجویی است و باید در هر شرایط دشمن را شناسایی کرد؛ حتی اگر دشمن داخلی باشد.
ملک علیپور شناخت ظرفیت ها، توانمندی ها، شناسایی تشکل های همسو و نقش رهبری داشتن در بدنه بسیج دانشجویی را از دیگر رسالت دهای دانشجویی عنوان کرد.
وی بررسی توطئه ها و ظرفیت ها ی تشکل و گروه های رقیب، حضور در صحنه های سیاسی و دفاع از انقلاب ،آموزش و تبیین اخلاق و تقوای سیاسی و پرهیز از بد اخلاقی سیاسی و انتخاباتی، جلوگیری از شقه شدن بسیج دانشجویی و تلاش برای حفظ انسجام، جلوگیری از لیدرها و شوراهای بسیج دانشجویی در ستاد های انتخاباتی را از دیگر رسالت های دانشجویی عنوان کرد و گفت : وظیفه ما روشنگری و تبیین مدیریت است.