به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، لیبی به دولتی برای اعمال قدرت بر این کشور نیاز دارد. شبه نظامیانی که به سرنگون کردن سرهنگ معمر قذافی در سال 2011 کمک کردند اکنون به چالشی برای این کشور تبدیل شده اند. در ماه مارس کنگره ملی لیبی (پارلمان)، علی زیدان نخست وزیر وقت را به علت نحوه مدیریت بحران با معترضان مسلح در شرق کشور که در صدد فروش نفت لیبی به نفع خود بودند، برکنار کرد. عبدالله الثنی جانشین زیدان نیز ماه گذشته به علت حمله افراد مسلح به خانواده اش استعفا کرد. پس از او احمد معیتیق در رای گیری در پارلمان به عنوان نخست وزیر برگزیده شد ولی شماری از نمایندگان با رد این انتخاب اعلام کردند معیتیق اکثریت مورد نیاز آراء را به دست نیاورده است.
دفتر اطلاع رسانی معیتیق اعلام کرد وی اسامی اعضای کابینه خود را امروز یکشنبه تحویل کنگره ملی لیبی (پارلمان) داده است ولی این اسامی را فاش نکرد. به گفته مسئولان دولتی، پارلمان ظرف سه روز آینده برای تصمیم گیری درباره دادن رای اعتماد به کابینه جدید تشکیل جلسه خواهد داد.
ساعاتی پس از انتشار بیانیه دفتر اطلاع رسانی معیتیق، افراد مسلح به ساختمان پارلمان لیبی حمله کردند و دفاتر اعضا را به هم ریختند. عمر بوشاحل عضو پارلمان لیبی به رویترز گفت افراد مسلح وارد کنگره ملی شدند و آنجا را به آتش کشیدند.