به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، علاءالدين بروجردي رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي و روح الله حسينيان رئيس کميسيون سياست داخلي و امور شوراها در مجلس شوراي اسلامي پنجشنبه شب در برنامه رو به فردا به بحث و تبادل نظر درباره دخالت بيگانگان در امور پس از انتخابات رياست جمهوري پرداختند.
بروجردي در ابتداي اين برنامه اظهار داشت: برنامه رو به فردا را به ويژه برنامه هاي اخيرش و پر بازتاب را ديده ام.
حسينيان نيز در اظهارنظري درباره اين برنامه گفت: برنامه پرجاذبه اي تهيه کرده ايد و نحله هاي فکري مختلف را مي آوريد تا سخن خود را بگويند؛ قضاوت با مردم فهيم و خوش فکر ايران است.
وي افزود: حاشيه اي بر اين مطلب دارم در مناظره ها بايد ملاک هايي رعايت شود بهتر است اگر از ارگاني انتقاد مي شود سازوکاري بگذاريد تا حق دفاع داشته باشد.
حسينيان افزود: براي نمونه در مناظره اي گفته شد راه آهن شيراز - اصفهان فقط خاک ريخته شده و اين خط آهن تعطيل است که اين اظهار نظر خلاف واقع بود حق آن بود که با وزير راه صحبت مي کرديد، مشخص است که قطار هفته اي يک بار بين اصفهان و شيراز تردد مي کند.
اين نماينده مجلس افزود: يا در مورد بنده گفته شد که شوراي نگهبان در انتخابات هشتم مجلس شوراي اسلامي رد صلاحيتم کرده است از اين اظهارات که خلاف واقع بود متعجب شدم حق بود که با شوراي نگهبان تماس مي گرفتيد تا نظام زير سوال غير واقعي نرود.
در ادامه اين برنامه تلفن هايي از مردم پخش شد که اظهار نظرهاي مختلفي را درباره برنامه رو به فردا مطرح کردند از جمله اين اظهار نظر ها درخواست براي افزايش زمان برنامه و همچنين توصيه به مجري براي رعايت بي طرفي و دعوت نکردن از کساني که در چارچوب نظام سخن نمي گويند بود.
نخستين سوالي که مجري برنامه مطرح کرد مربوط به مسئله دخالت بيگانگان در اوضاع داخلي کشور و حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري و نسبت چهره هاي سياسي با اين دخالت ها بود.
بروجردي در اين باره پاسخ داد باتوجه به سابقه طولاني دخالت بيگانگان در کشور حتي اگر به گذشته دور يعني دوره قاجار باز نگرديد مي توان از دخالت آشکار آمريکا در کودتاي 28 مرداد 1332 ياد کرد که مقامات اين کشور به صورت رسمي آن را بعهده گرفتند.
اين نماينده مجلس افزود: پس از پيروزي انقلاب، آمريکا و انگليس با سابقه طولاني دخالت و چهره منفور خود، رژيم صهيونيستي و قدرتهاي هم پيمان آمريکا نيز دخالت هاي بسيار آشکاري در امور ايران داشتند.
وي گفت: نياز به تحليل و تجزيه نيست تا بگوييم آيا وقوع دخالت بيگانگان در امور داخلي ايران درست است يا غلط اين دخالت ها به قدري آشکار است که بي نياز از تحليل و تجزيه است.
بروجردي افزود: سال گذشته در کنگره آمريکا که دموکرات هاي هم حزبي باراک اوباما در آن در اکثريت هستند بيش از 60 طرح را به تصويب رساندند که شامل 55 ميليون دلار براي مقابله با جمهوري اسلامي ايران مي شد.
مجري برنامه پرسيد که اين 55 ميليون دلار صرف چه مقاصدي مي شود که رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس پاسخ داد: علي الاصول اين بودجه صرف امور اطلاعاتي و بخشي از آن صرف تلويزيون هاي ضد انقلاب يا تلويزيون هايي که آمريکا راه اندازي کرده است مي شود از جمله اين رسانه ها مي توان به تلويزيون آزادي و راديو فردا اشاره کرد.
وي افزود: بخشي از اين بودجه نيز صرف توطئه يا پرداخت به عوامل خارج نشين آمريکا که معترف به اين عامليت هستند مي شود.
بروجردي تاکيد کرد: اصل اين دخالت مهم است برخي به گونه اي سخن مي گويند که دراين باره ابراز ترديد مي کنند.
اين نماينده مجلس گفت: انگليس از يک سال پيش از انتخابات، تلويزيون بي بي سي فارسي را راه اندازي کرد و به دنبال يافتن خبرنگار و عوامل برنامه سازي در داخل ايران بود و هدف سياسي را از اين اقدام دنبال مي کرد، آمريکا نيز با تلويزيون فارسي اين هدف را دنبال مي کرد.
بروجردي بااشاره به اينکه تلويزيون هاي فارسي آمريکا و انگليس پس از انتخابات به پخش 20 ساعت برنامه در روز اقدام مي کردند افزود: برنامه ريزي براي آشوب و ايجاد شبهه در اصل انتخابات از اهداف اين برنامه ها بود که دخالت آشکار در امور داخلي جمهوري اسلامي ايران محسوب مي شود.
رئيس کميسيون امنيت ملي تاکيد کرد: اين موضوع روشن و آشکار و مبتني بر اطلاعاتي است که خود اين کشورها داده اند بنابراين نياز به تشکيک نيست.
بروجردي ادامه داد: هم نوايي در داخل نيز به وضوح ديده شد شعار مشخصي که تلويزيون بي بي سي يا آمريکا مي داد در داخل تکرار مي شد اولين شبهه انتخاباتي نيز از همين برنامه ها نشات گرفت.
وي تصريح کرد: ما به اين مسئله حساسيت داشتيم و ارگان هاي امنيتي و اطلاعاتي نيز مسئله را دنبال کردند.
مجري برنامه در ادامه پرسيد ماهيت اين شبکه ها که پول مي گيرند و برنامه هاي جهت دار مي سازند مشخص است اما ايراد اينکه چهره هاي داخلي با اين شبکه ها مصاحبه کنند چيست؟
بروجردي پاسخ داد: به لحاظ تصميمي که نظام در دهه اول انقلاب گرفت و فکر مي کنم در زمان حسن حبيبي معاون اول رئيس جمهور به بخشنامه تبديل شد منع مصاحبه با بي بي سي بود.
اين نماينده مجلس گفت: با توجه به دشمني انگليس با جمهوري اسلامي دليلي نداشت مسئولان به اين رسانه که هدفش مشخص بود بها دهند.
مجري پرسيد آيا اين منع عرفي است يا قانوني که بروجردي تصريح کرد: اين دستورالعمل است.
مجري در ادامه گفت: آيا اين منع فقط شامل حال مسئولان مي شود يا براي مثال روزنامه نگاران منعي براي انجام مصاحبه با اين شبکه ندارند. رئيس کميسيون امنيت ملي مجلس پاسخ داد: مسئولان دولتي براي اعلام مواضع رسمي کشور از تريبونهاي مختلف برخور دارند و نياز به رسانههاي بيگانه ندارند. در سازمان ملل و ديگر مجامع بين المللي نيز مي توانيم مواضع خود را اعلام کنيم.
بروجردي ادامه داد: علت جلوگيري از بها دادن به رسانه اي است که ضديت او با کشورمان محرز است روزنامه نگار ما هم عرق ملي دارد و به احترام حفظ منافع ملي اين مصاحبه را انجام نمي دهد./انتهاي پيام/