به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، اين پژوهشگران با مطالعه بر روي موشهاي مستعد به تورم منتهي به بيماريهاي رودهاي دريافتند كه به رغم توصيه پزشكان در خصوص مصرف روغن مهمي براي سلامت قلب و عروق، مصرف بيش از حد آن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهد.
دكتر جينفر فنتون از اعضاي اين تيم تحقيقاتي ضمن تاكيد بر اثر مثبت مصرف اين روغن براي سلامت قلب و عروق، اظهار كرد: مصرف روغن ماهي بايد محدود باشد و افرادي كه از آن استفاده مي كنند بايد در خصوص سرطان روده بزرگ هوشيار باشند.
وي افزود: نه تنها مصرف بيش از حد روغن ماهي خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش مي دهد، بلكه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در افرادي كه بسيار كمتر از ميزان لازم اين روغن را مصرف مي كند، وجود دارد.
نتايج اين تحقيق در مجله تحقيقات سرطان به چاپ رسيده است./انتهاي پيام/