طي مراسمي جداگانه در ساختمان معاونت علمي و فناوري رياستجمهور، احكام اعضاي دو كانون هماهنگي دانش و صنعت توسط معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري اعطا شد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در نخستين گردهمايي مديران و اعضاي كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت چرموپوست و آبزيپروري، كه با حضور مسئولاني از وزارتخانههاي بازرگاني، صنعتومعدن، جهاد كشاورزي و بخش خصوصي و انجمنهاي صنفي و علمي مرتبط با هر بخش برگزار شد، احكام اعضاي اين دو كانون اعطا شد.
در اين مراسم معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري در سخنان كوتاهي با اعلام اينكه در دو صنعت چرم و پوست و آبزيپروري احتياج به افزايش آگاهي در جامعه است؛ افزود: كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت محلي براي اجتماع تمام بازيگران حول يك محصول، كالا يا خدمات است كه دست در دستهم براي هماهنگي، همافزايي و ارتقاء فناوري و توليد آن محصول و كالا تلاش مي كنند.
وي گفت: در اين راه بايد آموزشها بر اساس سيستمهاي جديد بوده و با تسهيل كردن امر كسب و كار و با توجه به ظرفيتهاي موجود در هر بخش، مشكلات اين صنايع برطرف شود.
سالارآملي با يادآوري اينكه هر واحدي از صنعت بايد نقشه راه و استراتژي مشخصي داشته باشد؛ بيان داشت: استراتژيها بايد همه جانبه ديده شود و نيازمند به نگرشي فرا تحليلي است تا راهگشا بوده و بتواند خروجي مطلوبي داشته باشد.
وي با اعلام اينكه در نگرشها بايد تمام بازيگران ديده شوند، گفت: بازيگران اين صحنه مجلسيها، دولتيها و بخش خصوصي هستند كه بايد حضوري همراه با تعامل داشته باشند.
معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري در پايان تصريح كرد: بايد با نگاهي اميدوارانه ضعفها را كنار گذاشت و برنامهاي هماهنگ و تعاملي داشت تا يك مبناي سيستيمي بتوانيم، توليد ثروت و رونق كسب وكار را حول دانش و فناوري شاهد باشيم./انتهاي پيام/