سید شمس الدین حسینی در حاشیه نشست مدیران عامل بانکها افزود: اموالی که شناسایی شده است، منابع و امکانات استفاده شده در این تخلف را پوشش می دهد و دغدغه چندانی برای برگشت منابع نداریم.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سید شمس الدین حسینی در حاشیه نشست مدیران عامل بانکها افزود: اموالی که شناسایی شده است، منابع و امکانات استفاده شده در این تخلف را پوشش می دهد و دغدغه چندانی برای برگشت منابع نداریم.
وی گفت: یکی از مسائلی که در این جلسه مطرح شد ارتباط سیستم بانکی با سایر دستگاه ها بود، زیرا مسائلی مانند گشایش اعتبارات اسنادی باید مبتنی بر بازرسی های کالایی باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت : عمده منابع تخلف بزرگ بانکی از سیستم بانکی خارج نشده اما در گردش و جریان سوء استفاده و تقلب قرار گرفته است که باید هر چه زودتر این منابع به بانکها برگردد.
وزیر اقتصاد با تاکید بر تقویت مقررات بازرسی و نظارت ها درون سیستم بانکی افزود: در این جلسه نظر مدیران عامل درباره اصلاح مقررات دریافت و قرار شد این پیشنهاد ها را به بانک مرکزی بدهند تا در نخستین جلسه شورای پول و اعتبار مقررات اعتبارت اسنادی یا "ال سی ها" بازبینی شود.
وی همچنین تبادل اطلاعات بین بانکها را ضروری دانست و گفت: با افزایش ارتباط بین بانک ها کنترل مضاعف انجام خواهد شد و از سوء استفاده ها پیشگیری می شود.
حسینی افزود: بانک جامع اطلاعات مشتریان نیز باید تکمیل شود که قدرت بانک مرکزی را برای نظارت بر سیستم بانکی افزایش می دهد.
وزیر اقتصاد گفت: با اتفاقی که افتاده است نباید روحیه و نگاه انقباضی در سیستم بانکی ایجاد شود و به همین دلیل در این جلسه به مدیران بانکها تاکید و توصیه شد.
برای تامین مالی امور زیربنایی در بخش های مختلف صنعت و کشاورزی به تلاش خود ادامه دهند.
رئیس کل بانک مرکزی هم در این جلسه خطاب به مدیران عامل بانکها گفت: باید همه مشتریان خود را اعتبارسنجی کنید.
بهمنی با تاکید بر تصویت نظارت ها گفت: برای دادن وام های کوچک نباید سختگیری کنیم.
بهمنی افزود: این موضوع که بانک ها برای گرفتن وام بر آوردن دو ضامن کارمند رسمی تاکید می کنند، باید جمع شود و این ضامن می تواند معتبر باشد ام کارمند رسمی نباشد.