رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: با فعالیت ده هزار بازرس و ناظر محسوس و نیمه محسوس طرح ویژه کنترل بازار نوروز 91 از اول اسفند آغاز می شود.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»؛ محمدحسن نکویی مهر در نشست مطبوعاتی با بیان این مطلب افزود: این طرح برای ایجاد فضای امن برای مصرف کنندگان کشور ایجاد می شود در آن مباحث مختلف اعم از نظارت پیشگیرانه، بازرسی هدفمند و رسیدگی به شکایات مردمی جزو محورهای اصلی این طرح ویژه محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه برای کالاهای مختلف در این مقطع افزایش تقاضا وجود خواهد داشت گفت: با توجه به اینکه البسه و مواد غذایی در اولویت کالاهای مورد نیاز مردم در شب عید قرار دارد بیشتر تمرکز بازرسان به این نوع کالاهاست.
وی همچنین درباره کنترل قیمت خدمات در ایام نوروز 91 گفت: با تدابیر اندیشیده شده سامانه های حمل و نقل های شهری و بین شهری ، اقامتگاهها و رستوران های بین راهی و نیز مراکز گردشگری در اقصی نقاط کشور مورد بازرسی و کنترل قرار خواهد گرفت.
وی همچنین با اشاره به اینکه برای ساماندهی به بازار شب عید از همه ظرفیت های اصناف و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها استفاده شده است گفت: برای رضایت مصرف کنندگان بحث های توزیع و تامین کالا از جمله برپایی 400 نمایشگاه در کشور طراحی شده و این نمایشگاهها به زودی آغاز به کار خواهند کرد.
وی افزود: با هماهنگیهای انجام شده مردم می توانند در این 400 نمایشگاه از پنج تا 15 درصد تخفیف خرید برخوردار شوند.
وی همچنین از برنامه هایی برای فروش فوق العاده که از سوی اصناف در نظر گرفته شده به عنوان یکی دیگر از برنامه های ساماندهی به بازار شب عید یاد کرد و گفت: اقلام پروتئینی ، میوه و مرکبات به اندازه کافی در بازار تزریق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جشن های مشترک بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و همچنین تعزیرات زمینه را برای گران فروشی و کم فروشی متخلفان تنگ خواهد کرد گفت: مردم می توانند تخلفات را به سامانه تلفنی 124 گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی های لازم انجام شود.
نکویی مهر افزود: با راه اندازی سایت 124 دات آی آر مردم می توانند قیمت مصوب انواع اقسام کالاها را چک کنند و در صورت تفاوت قیمت هرکالا در بازار با قیمت های سایت یادشده مراتب را با سامانه 124 در میان بگذارند.
وی با اشاره به اینکه از شروع طرح هدفمندی یارانه ها10،3 میلیون مورد بازرسی در بازارها و اصناف صورت گرفته است گفت: طی این مدت 804 پرونده تخلف تشکیل شده و متخلفان به مراکز قضایی معرفی شده اند.
وی با اشاره به اینکه 200 هزار گزارش از سوی ناظران افتخاری طی این مدت واصل شده است گفت: در این مدت شش کارخانه لبنیات به علت گران فروشی 23،1 میلیارد تومان و از سه مورد تخلف خودروسازان هم که به نتیجه رسیده است مجموعا 103 میلیارد تومان متخلفان جریمه شده اند.