بهروز سپهری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه اختتامییه سومین المپیاد «مبتکرین، مخترعین و نوآوران» که در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، در خصوص سطح کیفی این المپیاد و میزان دستیابی اهدافشان در ایجاد ارتباط با صنعت و سرمایه گذاران با مخترعین تصریح کرد: در حاشیه این المپیاد 50 غرفه تجاری سازی داشتیم که تشکل های صنعتی در آن حضور پیدا کرده بودند که در این غرفه ها تمام طرح هایی که تا به امروز مرحله ثبت اختراع را پشت سر گذاشته و به مرحله تولید انبوه و تجاری سازی رسیده بودند، به نمایش گذاشته شد.
وی افزود: 236 اثر رسیده به دبیرخانه در یک نمایشگاه مجزا در معرض دید صنعت گران و علاقه مندان قرار گرفت، این آثار تا کنون در هیچ المپیادی مطرح نشده بودند و مدالی کسب نکرده بودند.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد مشهد با بیان اینکه خروجی این المپیاد مطابق با اهداف مان یعنی ایجاد ارتباط بین سه گروه مخترعین، صنعت و سرمایه گذاران بوده است، بیان داشت: در این المپیاد و از طریق نمایشگاه ها، ارتباطات خوبی شکل گرفت؛ به طوری که در افتتاحیه شاهد حضور رئیس پارک علم و فناوری که کارکرد اصلی اش تجاری سازی است، بودیم و در اختتامیه رئیس سازمان بسیج علمی و فناوری نیز حضور داشتند.
سپهری در خصوص میزان قرار دادها یا سرمایه گذارانی که با مخترعین اعلام همکاری کردند، گفت: هنوز جمع بندی از تعداد دقیق سرمایه گذاران و صنعت گران حاضر در المپیاد که از طرح ها استفاده کرده اند، نداشته ایم؛ اما به زودی این کار انجام می شود.
وی افزود: با این حال ده ها مورد را خودم شخصا در حاشیه این المپیاد دیدم و در زمینه تجاری سازی انجام یک مورد هم کار ارزشمند و خوبی است.
مسئول کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی المپیاد در خصوص حمایت های بعدی دانشگاه و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد از این طرح های مبتکرانه گفت: به عنوان دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه کار ذاتی خود را دنبال خواهیم کرد، یکی دیگر از کارهایی که برای تحقق اهداف این المپیاد در دبیرخانه و دفتر انجام خواهیم داد این است که بررسی کنیم ارتباط صنعت، سرمایه گذاران با این مخترعین به چه شکلی رقم خورده است تا با محوریت دانشگاه بتوانند جدی تر و عملیاتی تر به تجاری سازی و تولید انبوه برسد.