به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار نایینی در مراسم اختتامیه کارگاه جنگ نرم اساتید استان تهران ضمن اشاره به لزوم شناخت درست و دقیق این مبحث گفت: آگاهی از شاخصهای هجوم دشمن به کشور در قالب جنگ نرم، زمینه ساز ارایه راهکار و مقابله درست با آن است.
وی افزود: ما امروزه با بحران در تحلیل و برآورد تهدیدهای دشمن مواجه هتسیم. نتیجه این امر نیز ارایه مصادیق بلند بالا از مصادیق جنگ نرم و نهایتاً برنامهها و راههارهای کلی است.
نایینی همچنین گفت: پیشگیری و پیشبینی در جنگ نرم در کنار اقدامات پیشدستانه میتواند به منفعل کردن دشمن در حوزه جنگ نرم بینجامد.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه امام حسین(علیه السلام) گفت: باید حرکات آفندی در قالبهای نوآورانه میتواند فضا را به نفع ما تغییر دهد. این همان اتفاقی است که در حوزه بیداری اسلامی رخ داد و دشمن را دچار تردید و انفعال کرد.
وی همچنین گفت: تدبیر، حسابگری، هوشیاری، آگاهی، طرح و نقشه از الزامات حضور در جبهه جنگ نرم است.
نایینی همچنین با مرتبط دانستن موضوع امنیت ملی با مسأله جتگ نرم گفت: «سرزمین و تمامیت ارضی، حاکمیت دستگاههای سیاسی کشور و مدل حکومتی، سه ضلع امنیت ملی هستند که با شیوههای مختلف از سوی دشمنان در قالب جنگ نرم، مورد تهدید واقع میشوند. این روندی است که در تعدادی از کشورهای اجرا شده موفق بوده است.
نایینی در بخش دیگری از سخنان خودگفت: «تغییرات در نظامها به دو روش انجام میشود. اول براندازی از درون نظام ها و دوم براندازی از بیرون نظامها. البته دشمن میکوشد تا نظامهای دارای عمق مردمی و محبوبیت را با تغییر در رفتارها و بهآرامی و کوشش جهت تغییر هویتها، نظام یک کشور را عوض کنند. ادامه این فرآیند بعد از تغییر حکومت تا انجا پیش میروند که حتی اقدام به دینسازی هم میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: غربیها معتقدند اکنون در مرحله جنگ بین نظامهای لیبرال و حکومتهای غیرلیبرال هستند و کوشش میکنند همه نظامها را با اهداف خود هماهنگ کنند.
آنها در پی دموکراتیزه و لیبراتیزه کردم عرصه سیاست و فرهنگ هستند اما د رعمل، نظامهای سیاسی مخالف خود را بدون توجه به دموکرات بودن یا نبودن، مورد هجمه نرم و سخت قرار میدهند. آمریکاییها در این عرصه، به تهدیدات نرم به چشم مساله تهدید کننده امنیت خود نگاه کرده و البته میکوشند تا با تمرکز در این عرصه به اهداف خود در نقاط گوناگون جهان برسند.
سردار نایینی همچنین گفت: اگر آمریکا در عراق و افغانستان توانستند با قدرت سخت به نتایج دلخواه خود برسد، به این دلیل بود که موضوع براندازی حکومت یا قدرت غالب در این کشورها با موافقت بخش مهمی از مردم آنها برخوردار بود.
وی همچنین با اشاره به فتنه 88 گفت:پیام حماسه 9دی برای دشمنان این بود که استفاده از گزینه کودتا و انقلاب رنگی علیه جمهوری اسلامی ایران منتفی است. از سوی دیگر امکان ایجاد شورش و بهرهگیری از امکان ترورهای گسترده نیست به دلیل قدرت نظام، امکان اجرایی ندارد. این مساله سبب شد تا غرب دست از مقابله یا براندازی بردارد و کوشش کند تا با هدف قرار دادن مولفههای قدرت نرم جمهوری اسلامی، کوشش کنند تا کشور را به سمت فروپاشی از درون ببرند. انها د رهمین راستا به سمت انچه تحریم فلجکننده نامیدند رفته و باور کردهاند که از راه اقتصاد، پروژه فروپاشی را پیگیری کنند.
وی در انتهای سخنان خود با اشاره به موضوع مذاکره با آمریکا گفت: قطعاً انچه اکنون به عنوان مذاکره از سوی آمریکا مطرح میشود، چیزی جز عقبنشینی نیست. دشمن در کنار این سخنان خود، چشم به استفاده از انتخابات برای رسیدن به اهداف خویش چشم دوخته است و کوشش میکند تا انتخابات در فضای ناامن برگزار شود.